Search
Close this search box.
Smederevo i Borac
VREME ČITANJA: 2 min

Smederevo i Borac se osamostalili na vrhu tabele

Pregled 3. kola Srpske lige “Zapad”, započinjemo utakmicom u Valjevu, gde su snage odmerili Budućnost Krušik i Mladi Radnik.
Posle katastrofalnog starta ekipe iz Valjeva, bilo je očigledno da nešto mora da se menja. Sa novim šefom struke, Valjevci su uspeli da zabeleže i prvu pobedu u sezoni nad Mladim Radnikom (3:0). Trostruki strelac bio je odlični Filip Rajevac.
FAP je na svom terenu, posle preokreta, savladao ekipu Mačve. Gosti iz Bogatića su poveli preko Rašića, ali su Hajdaragić i Đenić doneli slavlje Pribojcima. Velika tri boda za FAP, koji sada zauzima treću poziciju sa sedam bodova.
U Kraljevu podela bodova. Sloga je na svom terenu dočekala ariljsku Budućnost. Veliko rivalstvo je stvoreno između ove dve ekipe prošle sezone, zbog već poznate situacije. Gosti su poveli preko Nenada Perovića, da bi u nadoknadi Anđelković izjednačio i doneo bod svojoj ekipi.
Tutin je ostvario veoma bitnu pobedu i to protiv, do ove utakmice, neporažene ekipe Rađevca. Rađevac je po malo iznenađujuće izašao sa postavom 3-5-2 u kojoj se nisu baš najbolje snašli. Tutin je golovima Marovca, Rašljanina i Jokovića slavio i zadržao ceo plen.
U Podunavcima je odigran jedan dobar meč između Reala i OFK Mihajlovca. Mihajlovčani su poveli već u 2. minutu preko Bajčića. Vodili su gosti sve do 29. minuta kada je Rajičić postigao izjednačujući pogotak. Do kraja utakmice gledali smo dobru igru sa obe strane, ali rezultat je ostao nepromenjen.
Utakmica u Smederevu je kasnila, ali to nije omelo domaće da dođu do pobede. Posle velike borbe i velikog broja propuštenih šansi, Smederevo je došlo do pobede pogotkom Zličića. Više o ovoj utakmici čitajte ovde.
U Bajinoj Bašti je odigran duel dve Sloge. Malo iznenađujuće, slavila je domaća Sloga, dok su gosti iz Požege ostali bez bodova. Odličnu utakmicu u redovima domaćih odigrao je Aleksandar Đoković, koji je i postigao vodeći pogodak. Tačku na ovaj meč stavio je Lakušić u 84. minutu.
Poslednji meč dana, jedini u večernjem terminu (19:30), igrao se u Čačku, na stadionu “kraj Morave”. Gradski derbi između Borca i Poleta, završen pobedom Borca. Više informacija o ovoj utakmici možete pročitati ovde.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad