Search
Close this search box.
IMG_6439
VREME ČITANJA: 1 min

Sinđelić usamljen na vrhu

Posle trećeg kola Srpske lige Beograd samo jedna ekipa maksimalan učinak.
Radi se o povratnički u ligu ekipi Sinđelića. U derbi susretu ovog kola Sindjelić je minimalnim rezultatom 1:0 savladao OFK Beograd i ostao na maksimalnom učinku.
U zanimljivom meču kraj Careve ćuprije nije bilo pobednika. Bodove su podelili domaći BASK TEK i Budućnost iz Dobanovaca. Torlak je napravio najveće iznenađenje pošto je i gostima savladao Brodarac sa 3:1.
Prva iskra je bila sigurna na domaćem terenu. U Bariču pobedjen je Radnički iz Obrenovca. Zvezdara je drugu poziciju na tabeli osigurala minimalnom pobedom nad Studentskim gradom.
Zemun polako hvala ritam. Nakon poraza u prvom kolu vezao je dve pobede. U gostima je pobeđena ekipa Ušća. Teleoptik i Jedinstvo iz Surčina su igrali nerešeno 1:1 u Zemunelu. Istim rezultatom je završila utakmica u Lazarevcu gde je domaći Borac ugostio BSK Borču.
Početak prvenstva je pokazao da za sada izrazitih favorita nema. Trku vodi Sinđelić, prate ga Zvezdara, Torlak, Prva iskra i Zemun. Naredno kolo je za vikend kada može doći do novih promena na tabeli.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd