Search
Close this search box.
kolubarsko-mačvanske zone
VREME ČITANJA: 2 min

Kompletirano drugo kolo kolubarsko-mačvanske zone

Ovog ponedeljka vam donosimo pregled kolubarsko-mačvanske zone.
Radnički iz Valjeva je vezao drugu pobedu zaredom i trenutno su se osamostalili na prvom mesto. Jedini imaju dve pobede u prva dva kola, a u ovom kolu su savladali ekipu Borca iz Lešnice (0:2).
Novajlija u ligi, OFK Osečina, zabeležila je prvu pobedu u novoj sezoni. Oni su na svom terenu, rezultatom 2:0, bili bolji od FK Ribnica iz Mionice. Strelci za domaću ekipu bili su Đuričić i Nedeljković.
U Vrelu je odigrana utakmica između domaće ekipe Vrelo Sport i Strmova 1968. Nije bilo pobednika, jer je utakmica završena nerešenim rezultatom (2:2). Dobra i zanimljiva utakmica, na kraju podela plena.
Jedna od dve utakmice na kojima nije bilo golova, igrala se u Lajkovcu. Tamo je domaći Zadrugar ugostio ekipu Mladosti iz Prnjavora. Mreže su mirovale na obe strane i utakmica je završena bez golova (0:0).
U Vladimircima je gostovala ekipa Železničara iz Lajkovca. Nekadašnji srpskoligaš Železničar, slavio je na gostujućem terenu sa 1:2. Strelci za tim iz Lajkovca bili su Živanović i Stjelja. Jedinstvo i Železničar trenutno imaju isti učinak od jedne pobede i jednog poraza.
Cer i Kačer su se sastali u duelu drugog kola kolubarsko-mačvanske zone. Duel je odigran u Petkovici, a rezultat je bio 1:1. Domaći su poveli preko Jašića, ali je Osmanagić izjednačio i postavio konačan rezultat.
U Divcima je odigrana još jedna utakmica bez golova. OFK Divci i Radnički (K), odigrali su jedan jako bled meč bez pogodaka. Bilo je po nekoliko šansi na obe strane, ali su mreže ostale netaknute.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone