Search
Close this search box.
1111
VREME ČITANJA: 1 min

Karadjordjevčani kolo vode

Treće kolo Vojvodjanske lige grupa “Istok” donelo je dobar fudbal i zanimljive rezultate. Kolo je obeležila pobeda lidera Jedinstva iz Banatskog Karađordjeva u Perlezu.
Karađordjevčani su savladali domaću Vojvodinu sa 1:0 pogotkom u poslednjem minutu susreta. U komšijskom derbiju i Banatskom Velikom Selu domaća Kozara i Sloboda iz Novih Kozaraca remizirali su bez golova. Bio je to prvi bod za domaćina, i prva dva izgubljena boda za Slobodu.
Duel u Kačarevu je doneo goleadu. Jedinstvo je savladalo ŽAK iz Kikinde sa 4:2. Polet iz Idvora je opravdao ulogu favorita i pobedio Mladost u Omoljici sa 1:0.
U Žitištu nije bilo pobednika. Begej i Omladinac iz Botoša su igrali nerešeno 1:1. Proleter je u Banatskom Karlovcu bio ubedljiv protiv Borca iz Starčeva sa 4:1. Crvena Zvezda je doživela prvi poraz. Bodove iz Ruskog Sela je odneo Radnički iz Kovina.
OFK Kikinda polako hvata zalet nakon startnog poraza. Druga uzastopna pobeda Kikindjane je vinula u gornji deo tabele. Pobedjeno je Jedinstvo iz Vlajkovca.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”