Search
Close this search box.
pukovac morava foto fk pukovac zona centar 1
VREME ČITANJA: 1 min

Bivši srpskoligaši bez greške u Zoni Centar

Tandem bivših srpskoligaša nastavlja trku sa maksimalnim učinkom u Zoni Centar Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije.
Pukovac je kao domaćin igrao nerešeno sa Moravom, koja sada zaostaje dva boda za Sinđelićem i Svrljigom.
Nišlije su bez većih problema stigle do sva tri boda na gostovanju u Orljanu. U ubedljivoj pobedi (1:6) golove za Sinđelić postigla su čak petorica igrača.
Ubedljiv je, ali kao domaćin, bio i Svrljig u duelu sa Malošištem (4:1). Posle vođstva gostiju (Micić u 39.), domaćin je golovima Ilića (dva), Đorđevića i Stojanovića stigao do ubedljivog trijumfa.
Dosta uzbuđenja bilo je u “malom” niškom derbiju. Delijski Vis je poveo golom Milovanovića u 40., ali je OFK Niš stigao do izjednačenja pogotkom Mirčića u 65. minutu.
Napredak je u Aleksincu poveo protiv Jedinstva iz Gornjeg Matejevca golovima Nešića, Stankovića i Đorđevića. Iako su od 68. minuta igrali bez isključenog Cojića, gosti su u završnici postigli počasni pogodak za konačnih 3:1.
Naša Krila su u Belotincu bez većih problema savladala Bukovik (4:0). Težak posao nije imala ni Mladost koja je u Medoševcu bila ubedljiva (5:1) u duelu sa Rudarom.
Mladost je u Batušincu opravdala epitet jednog od iznenađenja prvenstva i pobedom nad niškim Palilulcem (2:0) stigla do 4. mesta na tabeli Zone Centar.

Možda vas zanima

TABELA Zone centar