Search
Close this search box.
Нови пројекат (3)
VREME ČITANJA: 2 min

Krila Krajine se osladila prvi put ove sezone

Fudbaleri Krila Krajine savladali su na svom terenu ekipu OFK Mladost iz Apatina (4:2) i upisali prve bodove.
Stadion: SC „Tikvara“, Bačka Palanka. Gledalaca: 70. Sudija: Berenji Ljubiša (Subotica). Žuti kartoni: Kolarov (Krila Krajine), Praštalo, Majstorović i Bursać (OFK Mladost).
KRILA KRAJINE: Krndija, Vujić, Stupar, Đekić, Radić, Kolarov, Puškar (Abadžić), Vujanović (Plavanski), Ivković (Panin), Stanić (Maksić), Kljajić (Pašin).
OFK MLADOST: Marković, K. Jovović, Solać (Krunić, Đumić), Praštalo, Majstorović (Grabež), Bursać, Đukić, A. Jovović, Rapaić, Bosnić (Dulić), Drača (Đeri).
Obe ekipe imaju dugogodišnje iskustvo u igranju ovog ranga. Krila Krajine se odlično spremila i znala kako da napadne gol gostiju iz Apatina, u tome je i uspela, jer je spakovala četiri komada u mrežu gostiju.
Utakmicu je bolje otvorila ekipa OFK Mladosti, što je rezultiralo ranim golom u 11. minutu Aljoše Jovovića i vođstvom gostiju. Ekipa Krila Krajine se u tim trenucima nije povukla, naprotiv, nakon nepunih desetak minuta vratili su gostima istom merom preko Bojana Vujića.
Nakon toga, mreže su mirovale, gard kod obe ekipe se spustio. U trenucima kad se trebalo otići na odmor sa rezultatom 1:1, do pogotka dolazi domaćin, jer je Aleksandar Stanić u 43. minutu doneo preokret i vođstvo svog tima na poluvremenu (2:1).
Tu je gostima malo opao moral, miran početak drugog dela, a onda gas domaćina i pogodak Marka Kljajića u 63. minutu za miran ostatak meča, ali ne i da nije bilo događaja, iako je pobeda upisana već tad.
Samo pet minuta kasnije domaćin uvećava svoju prednost preko mladog Nikole Puškara u 68. minutu (4:1) i stavlja verovatno u tom momentu zagarantovanu pobedu svom timu. Poslednji pogodak na meču za goste postigao je sa „bele tačke“ u 79. minutu Srđan Rapaić za konačan rezultat (4:2).
„Fer i korektna utakmica. Krila Krajine angažovanija u toku cele utakmice, sa dosta mladih igrača, u postavi su bila dva igrača 2003, dva 2004 i jedan 2006. Apatin je iskusna ekipa, sa odličnim pojedincima, ali uspeli smo da pobedimo“ – izjavio je za naš portal, trener pobedničke ekipe Milan Beljanski.
Sad su na tabeli obe ekipe izjednačene sa skorom od jedne pobede i dva poraza. Krila Krajine u sledećem kolu ide na gostovanje u Bački Petrovac, igraće protiv ekipe Mladosti. Ekipa OFK Mladost iz Apatina će takođe gostovati u Čonoplji, igraće protiv ekipe Sloge.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Krila Krajine se osladila prvi put ove sezone

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”