Search
Close this search box.
Čačak
VREME ČITANJA: 3 min

Sve oči uprte u Čačak, najava 3. kola SLZ

U subotu će biti odigrane sve utakmice trećeg kola Srpske lige “Zapad”, a kao što smo već najavili, sve oči će biti uprte u Čačak.
U Čačku se igra gradski derbi između Borca i Poleta. Biće ovo jedini meč koji će se igrati u nešto kasnijem terminu od ostalih (19:00). Detaljnije o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
FAP će u Priboju biti domaćin fudbalerima Mačve iz Bogatića. FAP je u prethodnom kolu ostvario prvu pobedu, nakon preokreta u Požarevcu. Pribojci žele da nastave taj niz, ali neće im biti lako u duelu sa uvek neugodnom Mačvom. Mačva je u prošlom kolu poražena od Borca i trenutno je jedna od pet ekipa koje nemaju nijedan bod.
Valjevci uzdrmani posle lošeg početka sezone, sa novim šefom struke dočekuju Mladi Radnik. Ovo će biti sve osim lake utakmice za obe ekipe. Trenutno ni jedni ni drugi nemaju nijedan osvojen bod u dosadašnjem delu sezone. Favorita nema, a sigurno je da ćemo gledati jedan tvrd i borben meč.
Sloga iz Kraljeva, posle debakla u Krupnju, dočekuje na svom terenu odličnu ekipu Budućnosti iz Arilja. Svi već znamo dobro poznatu situaciju koja se dešavala oko ove dve ekipe u prošloj sezoni. Rivalstvo između ova dva kluba je poraslo na jedan veći nivo i očekujemo dobru utakmicu.
Najveće iznenađenje u dosadašnjem delu sezone ekipa Rađevca, gostuje u Tutinu. Rađevac je krenuo jako dobro. Trenutno imaju maksimalan učinak, od dve pobede u prva dva kola. Idu na uvek teško gostovanje u Tutinu. Tutin je u prvom kolu odigrao bez golova protiv Takova, dok je u prošlom poražen od Mihajlovca (2:1).
Upravo će ekipa Mihajlovca gostovati u Podunavcima. OFK Mihajlovac je u prošlom kolu došao do prvih bodova, pobedom protiv Tutina. Znatno su se pojačali i biće težak protivnik svima. Real je u prošlom kolu zabeležio prvu pobedu i pokušaće da nastave dobar niz i seriju osvajanja bodova.
Smederevo na svom stadionu dočekuje Takovo. Kao što se i očekivalo, Smederevo za sada ima dve pobede i beleži dobre igre i rezultate. U prošlom kolu slavili su protiv Sloge iz Požege i biće favorit u utakmici protiv ekipe Takova. Takovo ima jedan bod trenutno, poraženi su u poslednjem kolu od Reala i žele da što pre dođu do novih bodova.
U Bajinoj Bašti gledaćemo duel dve Sloge. Sloga iz Požege gostuje imenjaku iz Bajine Bašte. Požežani su slavili protiv Reala, pa su u prošlom kolu poraženi od Smedereva. Ekipa iz Bajine Bašte zabeležila je dva poraza u prva dva kola i očajnički želi da dođe do prvih bodova.
Čačak će biti domaćin derbija ovog kola, ali ćemo gledati još nekoliko vrlo zanimljivih utakmica. Kao i uvek za vas spremamo najnovije informacije i izveštaje iz Srpske lige “Zapad”. Ostanite uz naš portal i pratite najnovije vesti iz srpskog fudbala.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad