Search
Close this search box.
283584988_712689483490412_2038342362552038664_n
VREME ČITANJA: 3 min

Najava mečeva 3. kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”

U subotu startuje treće kolo Vojvođanske fudbalske lige „Sever“. Očekuje nas veoma zanimljivo kolo i nastavak prvenstvene trke.
Dve utakmice su na programu u subotu u popodnevnom terminu od 16 i 30 časova. Senta će ugostiti Slogu iz Čonoplje. Ekipa Sente je zabeležila dva poraza i nalazi se na pretposlednjem mestu i čeka meč protiv rivala koji je polovičan jer je u prethodna dva kola zabeležio i pobedu i poraz, reč je o ekipi Sloge, koja je trijumfovala u prethodnom kolu na svom terenu, a porazili su ekipu Krila Krajine (3:0). Dok je Senta poražena od ekipe OFK Vrbasa na gostujućem terenu (6:2).
Ekipa Krila Krajine iz Bačke Palanke u drugom meču dana imaće težak ispit protiv OFK Mladosti iz Apatina. Bačkopalančani su na poslednjem mestu i meč dočekuju sa uvodnim porazima, a u prethodnom kolu su poraženi u gostima, a porazila ih je Sloga (3:0). Apatinci su posle uvodnog poraza, trijumfovali u prethodnom kolu protiv novajlije u ligi, ekipa Radničkog 1918 iz Ratkova (2:1).
U nedelju se igra šest mečeva koji počinju u popodnevnom terminu od 16 i 30 časova. Duel dve ekipe koje su nove u odnosu na prethodnu sezonu. Obilić iz Zmajeva dočekuje OFK Vrbas.
Ekipa Obilića je u ova dva kola zabeležila polovičan učinak od jedne pobede i jednog poraza, ulazi u ovaj meč nakon poraza na gostujućem terenu u Prigrevici, ekipa Bratstva 2019 je trijumfovala ubedljivo (5:0).
Povratnik u ligu OFK Vrbas i kandidat za sami vrh, što govore i rezultati u prva dva kola i pojačanja, ulazi u ovaj meč nakon što su zabeležili ubedljiv trijumf nad Sentom na svom terenu (6:2).
U derbiju trećeg kola sastaju se kandidati za tron Mladost iz Turije na svom terenu dočekuje Bratstvo 2019 iz Prigrevice. Mladost u ovaj meč ulazi sa polovičnim učinkom od jedne pobede i jednog poraza, u prethodnom kolu su zabeležili poraz na gostujućem terenu u Bajši (6:3). Bratstvo 2019 ima skor od dve pobede i u vrhu sa maksimalnim učinkom nalaze se i dele prvo mesto sa OFK Vrbas-om. Trijumfovali su u prethodnom kolu na svom terenu, a savladana je ekipa Obilića iz
Zmajeva (5:0).
Gajdobranski Hercegovac, ekipa koja se borila za opstanak u prethodnoj sezoni, dočekuje Bajšu. Hercegovac je iz dva meča zaradio samo bod, dok je ekipa Bajše trijumfovala u prethodnom kolu ali i zabeležila poraz u prvom. Hercegovac je poražen u gostima od Vojvodine iz Bačkog Gradišta u prethodnoj rundi (1:0), a Bajša je slavila sa kišom golova na svom terenu protiv Mladosti iz Turije (6:3).
Radnički 1905 iz Bajmoka dočekuje Vojvodinu iz Bačkog Gradišta. Novajlija u ligi, koji je status dobio putem konkursa za popunu ligenRadnički 1905 ulazi u ovaj meč sa dva remija, a njihov ovonedeljni rival dolazi sa polovičnim učinkom. Radnički 1905 je remizirao u prethodnom kolu na gostovanju u Subotici, ekipi Bačke 1901 (1:1).
Vojvodina je uspela da trijumfuje prvi put u sezoni na svom terenu protiv Hercegovca (1:0). Preporod iz Novog Žednika igraće opštinski derbi protiv Bačke 1901 na svom terenu. Preporod u dobroj poziciji na trećem mestu sa remijem i pobedom, a Bačka 1901 ušla u novu sezonu sa dva remija. Preporod je odigrao remi u prethodnom kolu na gostovanju u Bačkom Petrovcu (0:0), dok je ekipa Bačke 1901 remizirala na svom terenu protiv Radničkog 1905 (1:1). Izuzetno zanimljiv meč nas očekuje.
Poslednji par čini novajlija Radnički 1918 iz Ratkova koji će ugostiti Mladost iz Bačkog Petrovca. Radnički 1918 ima polovičan učinak, dok ekipa Mladosti ima zabeležena dva remija. Ratkovčani su pretrpeli poraz u Apatinu (2:1) u prethodnoj rundi, dok je ekipa Mladosti u prošlom kolu zabeležila remi na svom terenu protiv ekipe Preporoda (0:0).
Očekuje nas nekoliko izuzetno bitnih i zanimljivih mečeva na „Vojvođanskom Severu“, iako je početak.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 3 min

Najava mečeva 3. kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”