Search
Close this search box.
jedinstvo gm srvljig
VREME ČITANJA: 1 min

Najava 3. kola Zone Centar

U Zoni Centar tri ekipe ulaze u 3. kolo sa maksimalnim učinkom na startu sezone.
U subotu će se igrati samo na terenu bivšeg srpskoligaša u Svrljigu.
Posle odličnog starta Svrljig će proveru vrednosti imati u duelu sa Malošištem. Gosti dolaze u Svrljig na krilima pobede u opštinskom derbiju u duelu sa Pukovcem rešeni da na jednom od najtežih gostovanja potvrde svoj kvalitet.
Preostalih 7 duela na programu je u nedelju.
Posle dve ubedljive pobede rezultatom 4:0 niški Sinđelić očekuje težak posao u Orljanu koje ne zna za poraz ove sezone. Nišlije su favoriti za povratak u SLI, ali će tu ulogu morati da opravdaju na “malim” terenima u okolini Niša.
Napredak u Aleksincu dočekuje Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca, u duelu ekipa koje nisu osetile slast pobede u prva dva kola.
Naša Krila u Belotincu dočekuje do sada neporaženi Bukovik, dok će gost Mladosti u Batušincu biti niški Palilulac.
Doskorašnji srpskoligaš Mladost je u Medoševcu favorit protiv Rudara. Još jedan bivši srpskoligaš, Pukovac na svom terenu dočekuje Moravu iz Žitkovca koja se sa dve pobede nalazi u vrhu tabele. Popularni “sestrići” poručuju da ih interesuje samo pobeda u duelu sa ove sezone odličnim gostima.
U Nišu se u nedelju igra mali niški derbi. OFK Niš dočekuje Delijski Vis u duelu za koji se očekuje da će privući veliku pažnju ljubitelja fudbala u gradu na Nišavi.

Možda vas zanima

TABELA Zone centar