Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 3. kola Srpske lige Istok – derbi u Svilajncu

Utakmicama 3. kola ovog vikenda se nastavlja prvenstvo na srpskoligaškom “Istoku”.
Maksimalan učinak za sada imaju samo Timočanin i Radnički iz Pirota, koji u subotu u derbiju kola gostuje imenjaku u Svilajncu. Trener Piroćanaca Goran Lazarević veruje da uz poštovanje dogovorenog njegov tim može do pobede.
U subotu se osim u Svilajncu igra još 5 zanimljivih utakmica.
Timočanin na svom terenu dočekuje SFS Borac u duelu u koji ulazi kao favorit. U sličnoj ulozi je i Jedinstvo koje u Paraćinu dočekuje povratnika u ovaj rang takmičenja, tim Topličanina.
Dunav posle startnih remija sa Dubočicom i Timokom u Zaječaru, dočekuje Budućnost iz Popovca, koja je i u ovoj sezoni jedan od pretendenata za plasman u viši rang.
Meševo sa novim trenerom u duel sa Brzim Brodom ulazi sa imperativom pobede i obavezom da osvoji prve bodove.
Dosta vatre očekuje se u subotu u derbiju “južne pruge”. Pčinja posle 2 nerešena rezultata u prva 2 kola želi prvu pobedu. Dubočica nema pravo na grešku ukoliko i na terenu želi da potvrdi ulogu prvog favorita prvenstva.
Dosta uzbuđenja će biti i u nedelju, iako će se lopta kotrljati samo na dva terena.
Vlasina na Rosulji dočekuje zahuktalu Jagodinu koja na krilima osvojenog Kupa FS RIS želi sva tri boda. Vlasotinčani veruju da mogu do prve pobede u sezoni u duelu sa, nadaju se, umornim protivnikom.
U nedeljnom matineu “carići” na niškom Bubnju dočekuju Timok iz Zaječara koji nakon konsolidacije uprave kluba želi što pre do prve pobede. Nišlije žele prvu pobedu i što pre mesto u boljoj polovini tabele.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok