Search
Close this search box.
Нови пројекат (4)
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 2. kola podunavsko-šumadijske zone

Utakmicama 2. kola nastavlja se rasplet u podunavsko-šumadijskoj zoni.
Derbi 2. kola podunavsko-šumadijske zone biće odigran u Rabrovu.
Domaći RSK će dočekati ekipu Pomoravlje 1946 iz Vlaškog Dola. Povratniku iz Srpske lige “Zapad”, ekipi RSK-a nije baš najbolje krenulo. Poraženi su od Sloge 33 (5:0).
Ekipa Pomoravlja 1946 je slavila u prvom kolu, nadigravši ekipu Sloge iz Batočine (4:0). Pomoravlje u ovaj duel ulazi kao favorit, ali ne treba otpisivati ni RSK. Ta utakmica se igra u nedelju (16:30).
VGSK prvu utakmicu na domaćem terenu igra protiv Borca 1932 iz Ralje. VGSK je u prvom kolu uzeo samo bod na gostovanju Slobodi, dok je Borac poražen od Karađorđa u Topoli (2:0). Biće ovo zanimljiv duel na stadionu u Velikom Gradištu.
Omladinac iz Šetonja, posle osvojenog boda u Aranđelovcu, protiv Šumadije, biće domaćin ekipi Aranđelovca 1979. OFK Aranđelovac je poražen u prvom kolu i u Šetonju će tražiti prve bodove.
Još jedan zanimljiv duel igra se u Batočini. Tamo gostuje Šumadija iz Aranđelovca, a domaćin će biti ekipa Sloge 1924. Domaći su ubedljivo poraženi (4:0), u već pomenutoj utakmici u Vlaškom Dolu, dok su gosti uspeli da dođu do boda.
U Stamnici, domaći Rudar dočekuje Karađorđe iz Topole. Nekadašnji srpskoligaš Karađorđe je dobro otvorio sezonu, osvajanjem tri boda. I ekipa Rudara je slavila u prvom kolu u Aranđelovcu, savladavši domaći OFK Aranđelovac (1:2).
Ekipa Đerdapa će imati težak posao. Njima u goste dolazi glavni favorit za osvajanje lige, Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi. Sloga je firuozno startovala i demolirala RSK (5:0). Sada idu na prvo gostovanje, pa ćemo videti kako će se snaći. Đerdap je u prvom kolu osvojio bod.
Sloboda iz Lipe je u prvom kolu odigrala nerešno sa VGSK-om (2:2). Sada će odmeriti snage, na domaćem terenu, protiv Morave iz Velike Plane. Morava je u prvom kolu odigrala bez golova sa Đerdapom. Gledaćemo jedan jako zanimljiv duel.

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone