Search
Close this search box.
New Project (13)
VREME ČITANJA: 2 min

Najboljih jedanaest drugog kola SLZ

Kao što ste i navikli, svakog utorka, samo na našem portalu, imate priliku da vidite tim kola Srpske lige “Zapad”.
Ovog puta na golu je Đorđe Jovetić, od ove sezone golman Takova. Takovo je poraženo na svom terenu od ekipe Reala (0:2). Iako je primio dva gola, Jovetić je branio odlično i da nije bilo njega, pitanje je koliko bi još golova videli u mreži domaćih.
Na poziciji levog beka je nekadašnji mladi reprezentativac Nenad Perović. On je u pobedi Ariljske nad Valjevskom Budućnosti bio sjajan po levoj strani. Nepremostiva prepreka za protivnike.
Na pozicijama štopera su Marko Marković, igrač Borca i iskusni Miroljub Kostić. Marković je još jednom opravdao očekivanja uprave i pokazao zašto je doveden. Uz to postigao je i gol na utakmici u Bogatiću.
Kostić je odigrao jako dobar meč. Smederevci su slavili u Požegi, ali stiče se utisak da je Sloga bila bolji rival. Međutim, sve je u odbrani gostiju funkcionisalo kako treba, tako da domaći nisu uspeli da dođu do pogotka.
Pozicija desnog beka je u ovom kolu pripala Nenadu Iliću iz Rađevca. Ekipa iz Krupnja je slavila ubedljivo protiv Sloge iz Kraljeva (5:0), a Ilić je bio dvostruki strelac na ovoj utakmici. Iako to nije njegov primarni zadatak, jer igra na poziciji desnog beka.

Najboljih jedanaest

Desno krilo zaslužio je Miroslav Stanić, igrač Mladog Radnika. Mladi Radnik je odigrao jako dobru utakmicu, bili su bolji rival, ali su na kraju poraženi od ekipe FAP-a (1:2). Stanić je imao izuzetno zapaženu ulogu i bio sigurno najbolji pojedinac na terenu.
Vladimir Stevlić iz Poleta i Filip Gogić iz Sloge (P) su na mestu centralnih veznih fudbalera. Stevlić je za Polet postigao dva gola i uz Gavrovića bio najbolji pojedinac. Gogić je komandovao svojom ekipom i odigrao meč na jednom visokom nivou. Iako je njegova ekipa poražena, zaslužio je da se nađe u najboljih jedanaest.
Strahinja Krstić je na poziciji levog krila. Posle uspavane druge polusezone u prethodnoj sezoni, Krstić se sada probudio i igra kako se to očekuje od njega. Uz Dajlana Baždarevića bio je najbolji fudbaler Borca, na utakmici protiv Mačve u Bogatiću.
Najistureniji u timu kola su Dajlan Baždarević i Petar Gavrović. Gavrović se posle prethodnog kola i u ovom našao u najboljih jedanaest. Bio je dvostruki strelac i predvodio je ekipu Poleta do pobede.
Dajlan Baždarević je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu. Pokazao je da će biti veliko pojačanje za ekipu Borca. Pravio je velike probleme odbrani domaćih, postigao je i gol i zasluženo se našao u najboljih jedanaest.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad