Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 2. kola Srpske lige Istok

Pet pobeda domaćina, dva remija i jedan trijumf gostiju u 2. kolu Srpske lige Istok.
Jedinu pobedu na gostovanju zabeležio je Timočanin. Knjaževčani su u uzbudljivom drugom poluvremenu, posle vođstva domaćina postigli tri gola (1:3) i odneli sva tri boda iz Brzog Broda.
Timokova mladost, sa samo 12 imena u protokolu, uspela je da odoli u komšijskom derbiju (1:1) u duelu sa Dunavom iz prahova.
Pobednika nije bilo ni u Paraćinu gde je Pčinja sa igračem više uspela da stigne do izjednačenja (1:1) i jednog boda.
Predvođena kapitenom Dušanom Savićem Dubočica je u duelu starih sportskih rivala lako izašla na kraj sa Car Konstantinom (3:0). Nišlije su posle ekspresnog povrtaka u SLI na putu stvaranja tima koji treba da opravda očekivanja navijača na Bubnju.
Uloge favorita u juče odigranim utakmica kao domaćini su opravdali Radnički u Pirotu i Budućnost u Popovcu. Denis Ristov je pogotkom doneo sva tri boda Piroćancima (1:0), a istim rezultatom su i Popovčani golom Đorđevića u 61. minutu stigli do očekivana tri boda.
Jagodina je u derbiju Pomoravlja lako izašla na kraj sa Radničkim iz Svilajnca (3:0), a nedostatak energije i borbenosti kod gostiju u znatnoj meri je olakšao posao igračima bivšeg superligaša.
Povratnik u srpskoligaško društvo, ekipa Topličanina, je u prvoj utakmici pred svojim navijačima sa 3:0 savladao podmlađeni sastav Vlasine.
Prokupčani su ubedljivim startnim trijumfom pred svojim navijačima najavili uspešnu sezonu u Srpskoj ligi Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok