Search
Close this search box.
Goleada
VREME ČITANJA: 2 min

Goleada na Zapadu – Pregled 2. kola SLZ

Goleada na Zapadu. Odigrano je i drugo kolo Srpske lige “Zapad”. Vikend koji je opravdao očekivanja sa dosta dobrih utakmica.
Videli smo čak 26 golova u osam utakmica, što je u proseku 3,25 gola po utakmici. Zaista prava goleada ovog vikenda na skoro svim terenima Srpske lige “Zapad”.
Na po četiri utakmice slavili su domaći i gosti. Nerešenih rezultata nije bilo u ovom kolu. Viđen je kvalitetan i napadački fudbal, a već se polako nadzire ko je najozbiljnij kandidat za plasman u viši rang.
Dve najveće pobede ostvarene su u Krupnju i Arilju. O utakmici u Krupnju smo već pisali ovde. Što se tiče utakmice u Arilju, duel dve Budućnosti, pripada trenutno onoj boljoj (4:0). Krušik, iako ima dosta kvalitetnih igrača, za sada, jako loša i neprepoznatljiva igra izabranika trenera Željka Kovačevića. Više o ovoj utakmici čitajte ovde.
Polet iz Ljubića je nastavio sa dobrim igrama i slavio u meču protiv Sloge (BB) sa 4:2. Još jedna ekipa iz Čačka, ona malo više poznata, ekipa Borca, slavila je na gostovanju u Bogatiću. Postigli su dva gola, nisu primili nijedan, a stiče se utisak da su mogli da daju još neki (0:2). Borac hrabro grabi ka prvom mestu i plasmanu u Prvu ligu.
Na papiru, derbi kola igrao se u Požegi. Domaća Sloga ugostila je Smederevo. Gosti su slavili minimalnim rezultatom (0:1). Sloga (P) je tokom cele utakmice bila bolji rival, napadala, kreirala šanse, ali nisu uspeli da dođu do gola. Trenutak odluke desio se u 65. minutu kada je Dimitrijević zatresao mrežu domaćih (0:1).
Real je slavio na gostovanju u Gornjem Milanovcu. Bila je to jedna dobra utakmica. Domaći nisu uspeli da iskoriste svoje šanse, dok su gosti uspeli u tome i zasluženo slavili. OFK Mihajlovac je zabeležio prvu pobedu i to nakon preokreta. Gubili su 0:1 na poluvremenu, ali su golovima Matijevića i Kuzmanovića okrenuli rezultat u svoju korist (2:1).
U Požarevcu je gostovao pribojski FAP. Mladi Radnik je bio bolji rival u ovoj utakmici, ali na kraju nisu uspeli da dođu ni do boda. Poveli su domaći u 63. minutu pogotkom Đorđevića. Imali su tu prednost sve do 85. minuta, kada Jelić prvo poravnjava rezultat (1:1). Samo četiri minuta nakon tog pogotka, Mehmed Avdić biva precizan, za pobedu i tri boda FAP-a (1:2).

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad