Search
Close this search box.
New Project (10)
VREME ČITANJA: 1 min

Favoriti poklekli na startu zapadno-moravske zone

Proteklog vikenda startovala je zapadno-moravska zona. Viđena je prava kiša golova na otvaranju sezone.
Na utakmicama prvog kola zapadno-moravske zone, postignuto je, u proseku, nešto više od tri gola po utakmici. Na četiri od sedam utakmica viđeno je četiri ili više golova. Zaista sjajan podatak za ljubitelje fudbala na Zapadu.
Favoriti se nisu baš najbolje proveli u prvom kolu. Možda i najveći favorit za osvajanje prvog mesta, FK Omladinac iz Zablaća poražen je kod kuće od Lazarice iz Prilipca (0:2). Prošlogodišnji osvajač drugog mesta, ekipa Slobode iz Čačka, takođe je poražena (4:2), u gostima, od ekipe Jedinstva iz Konjevića.
Sigurnu pobedu ostvarilo je Jedinstvo Putevi iz Užica. Oni su na svom terenu bili uspešni protiv ekipe Kej iz Čačka (4:1). U Trnavi, domaći Spartak 1976, dočekao je nekadašnjeg superligaša Sevojno. Gosti su odigrali odličan meč i slavili ubedljivo (0:4).
U Prijepolju, ekipi Polimlja, u goste je dolazio Zlatar iz Nove Varoši. Bila je ovo jako tvrda i dobra utakmica. Na kraju, minimalnim rezultatom, slavio je domaćin (1:0). I u Kosjeriću je igran dobar meč. Domaća Crnokosa je savladala goste iz Trbušana, ekipu Poleta. Videli smo pravu goleadu, ali na kraju zaslužena pobeda domaćina (3:2).
Jedina podela bodova u ovom kolu viđena je u Brodarevu. Jasen i Savinac 1933 iz Visibabe odigrali su 1:1 i u prvom kolu podelili bodove. Izjednačena borba, dobra utakmica, na kraju verovatno i najrealniji rezultat.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone