Search
Close this search box.
Rađevac
VREME ČITANJA: 2 min

Rađevac demolirao “novajliju” iz Kraljeva

Utakmicu je obeležila sjajna igra domaćina i dvostruki strelac Nenad Ilić.
Stadion: “Mirko Vasiljević” u Krupnju. Gledalaca: 300. Sudija: Nenad Đorđević (Arilje). Žuti kartoni: Brkić (Rađevac), Savić (Sloga KV).
Rađevac: Mićić, Ilić N. , Samurović, Brkić, Kojić, Ilić M. , Glišić, Sladojević, Nikolić, Milovanović, Durmić. Igrali su još: Trifunović, Petrović, Gavrić, Divljaković, Nestorović.
Sloga KV: Grujičić, Gočoblja, Todorić, Dedijer, Tošković, Veljović, Serdarević, Savić, Markiš, Ivetić, Budai. Igrali su još: Denić, Jovanović, Pantović, Jevremović.
Rađevac
Slavlje fudbalera Rađevca nakon pobede
Domaćin je otvorio utakmicu na pravi način i poveo već u 4. minutu utakmice. Strelac je bio Nenad Ilić. U nastavku utakmice, Rađevac je držao stvari pod kontrolom i bio mnogo bolji rival.
Već u 10. minutu ekipa iz Krupnja imala je prednost od dva gola. Precizan je bio Đorđe Glišić. Nisu se domaći tu zaustavljali, pa je do kraja prvog poluvremena viđeno još dva gola u mreži Kraljevčana.
U 26. minutu, svoj drugi gol na ovoj utakmici postiže Ilić. Samo četiri minuta od tog pogotka, golman gostiju Grujičić, još jednom vadi loptu iz mreže, a strelac je Uroš Kojić (4:0).

Rađevac

Drugo poluvreme je proteklo nešto mirnije. Domaći su kontrolisali utakmicu i imali sve u svojim rukama. Do kraja utakmice su postigli još jedan pogodak, a strelac je bio rezervista Trifunović (5:0).
Novi/stari srpskoligaš iz Kraljeva se nije proslavio u svojoj prvoj utakmici ove sezone. Međutim, pokazali su se kao vrlo školovana ekipa i nema sumnje da će u narednom periodu beležiti bolje rezultate.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad