Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Paraćinci poveli, Pčinja sa igračem više do boda

Paraćinci nisu uspeli u nameri da trijumf u Nišu potvrde osvajanjem nova tri boda na domaćem terenu.
U prvih 20 minuta ravnopravna igra Borca i Pčinje, viđeni su udarci iz daljine i pokušaji iz prekida, ali bez ozbiljnijih prilika za gol.
U završnici prvog poluvremena inicijativa domaćina, zapretio je Anđelković u 38. minutu, ali su mreže mirovale do odmora.
U nastavku ofanziva SFS Borca daje rezultat u 58. minutu. Matija Pavlović je prošao po desnoj strani, usledio je povratni pas gol aut linije u srce šesnaesterca do Nenada Simića koji je sa peterca zatresap mrežu Pčinje.
Od junaka do tragičara Simić je prošao put za samo 2 minuta. U 60. minutu posle nesmotrenog starta dobio je drugi žuti karton, pa je domaćin poslednjih pola sata igre imao igrača manje na terenu.
Gosti su tada krenuli ofanzivnije i vrlo brzo iskoristili pad koncentracije odbrane Paraćinaca i stigli do izjednačenja.
U 69. minutu Cvetković je sa sredine terena odlično uposlio Nedeljkovića, koji je šutirao pored istrčalog golmana Ostojića. Lopta bi završila pored stative da akciju nije pratio Zlatko Anđelković i sa 2 metra poslao loptu u mrežu.
Do kraja gosti zadovoljni remijem nisu rizikovali. Domaćin je pokušao da stigne do gola i pobede, ali promene rezultata nije bilo.
U sledećem, 3. kolu Pčinja u derbiju “južne pruge” dočekuje Dubočicu, dok SFS Borac u Knjaževcu izlazi na megdan zahuktalom Timočaninu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok