Search
Close this search box.
IMG-b3a2d38ea502a1fb98c3ed4d2bd69e93-V
VREME ČITANJA: 2 min

Nula u Zrenjaninu

Fudbaleri Radničkog i OFK Bačke odigrali su u prepodnevnom terminu tokom velikog nevremena dobru i borbenu utakmicu, koja je završena rezultatom 0:0
U prvom poluvremenu domaćin je imao inicijativu i par prilika ali nije bilo golova. U drugom delu prilike za Zrenjanince ne koriste Bačvanski u 54.minutu i Jovanović u 57.minutu. Uzvratili su Palančani u 60.minutu preko Rakića i 64.minutu kada je u šansi bio Balabanović.
Ulazak Maoduša kod Radničkog doprineo je bržoj igri, četiri puta je pokušao da ugrozi gol Kneževića. Najbolju priliku propustio je u trećem minutu nadohnade. Gosti su mogli i do gola u 88.minutu kada je Rakić direktno iz korenera gadjao u gol. Medjutim prisebnost golmana domaćih Lekića i prečka sprečili su najgore po tim iz grada na Begeju. Na kraju je ostalo 0:0
Trener tima iz Bačke Palanke Milan Mitrović je rekao: ”Bila je ovo dobra utakmica po izuzetno teškom i klizavom terenu. Rezultat je realan iako smo mogli i mi i domaćini do pobede. Čestitam ekipi Radničkog na fer i koretnoj igri, a mojim momcima na požrtvovanju i borbrnosti.”
Milan Mitrović
Ni trener Raničkog Predrag Kandić nije bio nezadovoljan uprkos osvojenom samo bodu na domaćem terenu: ”Meč je odigran u izuetno teškim vremenskim uslovima. Tokom nedelje smo vežbali jedno, ali smo zbog stanja terena morali da igramo skroz nešto drugo. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, mada imali su ih i gosti. Ovo je već treće uzastopno prvenstvo gde od samog starta krećemo u borbu za opstanak”.
Predrag Kandić
Treće kolo Srpske lige grupa ”Vojvodina” se igra narednog vikenda. Zrenjaninci gostuju u Pančevu ekipi Dinama, dok će OFK Bačka ugostiti trenutnog lidera ekipu Bečeja.

Radniči Zr—OFK Bačka 0:0
Strelci: -, sudija: Nikola Čekićević, pomoćnici: Predrag Svilenković i Vladimir Nikolić, žuti kartoni: Bačvanski, Janjatović(Radnički), Gluvić, Ilić(OFK Bačka), crveni karton: Ilić(OFK Bačka).
Radnički: Lekić, Janjatović, Krstinić, Stevanović, Jovanović(Pavković), Krasić(Markoski), Mastilo, Bačvanski, Rosić(Maoduš), Turkulj, Cvejić.
OFK Bačka: Knežević, Pantić, Gluvić(Tasić), Rakić, Ilić, Šćepanović, Balabanović(Trifunović), Jevtić, Šarac(Manojlović), Zindović, Sedlar.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Nula u Zrenjaninu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina