Search
Close this search box.
IMG_6049
VREME ČITANJA: 2 min

Pančevci odneli bod iz Rume (foto i video)

U jednoj vrlo dobroj i pre svega interesantnoj fudbalskoj predstavi fudbaleri Prvog maja i Dinama iz Pančeva su podelili bodove, a krajnji rezultat je bio 1:1.
Poveli su domaćini golom Nemanje Vučetića u 89. minutu. Posle odličnog centaršuta Stefana Grbovića, Vučetić je sa nekoliko metara matirao golmana Bogunovića. Izjednačenje je usledilo već u sledećem napadu. Posle slobodnog udarca, odigrana je kratka kombinacija, u kaznenom prostoru je loptu dobio Aleksandar Stojanovski koji je sa nekoliko metara savladao Marka Stailkovića. Imala su oba tima još prilika, ali nije bilo više golova.

Prvi maj – Dinamo 1945  1:1
Strelci: 1:0 Vučetić (89), 1:1 Stojanovski (90). Gledalaca 300. Glavni sudije: Aleksandar Bečanović (Sombor), pomoćnici: Nikola Čugalj (Apatin) i Dušan Zorić (Novi Sad). Žuti kartoni: Vukanović, Jaćimović i Marinković (Prvi maj), Kolocka, Ilić, Blažić, Ahčin (Dinamo). Crveni karton: Filip Ilić (68).
Prvi maj: Stailković, Vukanović (Ugrica), Radović, Vučetić, Jaćimović, Nikolić (Kojić), Cvetković (Marinković), Bobar, Božović (Savić), Grbović, Džibrić (Šuman).
Dinamo 1945: Bogunović, Kolocka, Ilić, Blažić, Čučak (Vučinić), Ahčin, Petrović (Janić), Marković, Milojević, Jankulov (Milinković), Stojanovski (Stanković).
“Od prvog minuta čvrsta i agresivna utakmica dve dobre ekipe, u prvom delu smo imali nekoliko prilika, a u drugom delu smo apsolutno dominirali i postigli gol. Primili smo gol iz nepažnje, mislim da su igrači već slavili i to nam se obilo u glavu. Ne mogu ništa da zameri svojim igračima, bili su borbeni, ali ipak nismo došli do tri boda. Čestitam i gostima i želim im sreće u nastavku šampionata” – rekao je Slaven Kovačević, trener FK “Prvi maj”
Slaven Kovačević
“Mislim da je remi najpravedniji. Držali smo se dobro do crvenog kartona, a posle toga smo se branili. Primili smo gol pred kraj utakmice, ali pošteno smo se borili i vratilo nam se sa golom na samom kraju” – rekao je Goran Mrđa, trener FK “Dinamo 1945”
Goran Mrđa

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pančevci odneli bod iz Rume (foto i video)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina