Search
Close this search box.
Sport-Magic mSport-1920x1080
VREME ČITANJA: 2 min

MerkurXtip i “Sport Magic” Premijer liga

Prva MerkurXtip Premijer liga u malom fudbalu počinje 5. septembra na terenima Sportskog centra “Sport Magic”. Na terenima ovog fudbalskog centra okupiće se sjajni igrači na “petoparcu”, a one najbolje očekuju nagrade na kraju šampionata.

Do sada, za prvenstvo je prijavljena ukupno 41 ekipa pa je ostalo još malo vremena za konačne prijave koje su planirane do 1. septembra. U MerkurXtip Premijer ligi će biti 20 ekipa, a ukoliko broj prijavljenih dođe do 50, biće formirane druga i treća liga. Više o tome rekao nam je menadžer SC “Sport Magic” nekada profesionalni fudbaler Nikola Šarenac, koji uz pomoć vlasnika Bojana Ćuzovića i kompanije MerkurXtip planira sjajnu zabavu i kvalitetan fudbal na terenima na novosadskom Kamenjaru.
„Već sada veliku zahvalnost dugujemo MerkurXtip-u koji će svojim brendom stati iza naše organizacije. U planu je da se već u prvoj godini održe praktično dve sezone. Prva bi trajala do sredine januara, a druga do početka juna jer je plan da se sve završi pre nego što počnu godišnji odmori. U zavisnosti od konačnog broja prijavljenih, formiraćemo nadam se drugu i treću ligu sa po 15 ekipa, s tim što bi Premijer liga imala i sudije, a možda to bude slučaj i sa drugom ligom. Treća će biti rezervisana za one koji žele da dođu i odigraju svoj termin sa ekipama iz svog ranga, onako rekreativno. Kod nas su svi jednaki i želimo da svima pružimo jednake uslove za igru i rekreaciju“, rekao je Šarenac.
Takmičenje će se odvijati u tri “balona”, a ekipe iz Premijer lige imaće udarne termine! U samoj završnici igraće se fajnal-six, po principu gde će dve najboljeplasirane ekipe automatski ići u polufinale, a ostale četiri će se boriti za dva mesta i tako do kraja. Očekuje se da završnog dana fudbalska predstava bude podignuta na viši nivo sjajnim programom.
Naravno, za sve igrače koji će učestvovati na turniru i koji odluče da postanu vlasnici čuvenog Xtip Naloga, slede bonus sredstva za još viši nivo zabave na platformi MerkurXtip-a.
Prijave za ligu moguće su na terenima SC “Sport Magic” i preko Instagram naloga: premierliga__ns.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

MerkurXtip i “Sport Magic” Premijer liga

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE