Search
Close this search box.
Ariljci
VREME ČITANJA: 1 min

Ariljci ubedljivo savladali imenjaka iz Valjeva

Ariljci ubedljivo savladali imenjake iz Valjeva. U meču drugog kola Srpske lige “Zapad”, ekipa Budućnosti iz Arilja, ubedljivo je savladala imenjaka iz Valjeva (4:0).
Ekipa ariljske Budućnosti je odigrala jednu fantastičnu utakmicu. Poveli su već u drugom minutu, golom Igora Vučićevića. Nakon tog pogotka, Valjevci su se malo trgli i napadali, ali nisu dolazili do konkretnih prilika.
Ariljci su nakon toga uzvratili preko Vučićevića i Tomića. Ova dva fudbalera su se našla u dobrim prilikama za gol, ali nisu uspeli da promene rezultat. Sa minimalnom prednošću domaćih se otišlo na odmor.
U drugom poluvremenu totalna dominacija i inicijativa domaćih. Posle odličnog prodora Vučićevića, isti igrač biva oboren u šesnaestercu i sudija pokazuje na kreč. Milivojević biva precizan i povećava prednost (2:0).
Treći gol je delo Mirkovića. Posle loše reakcije golmana Krušika, Mirković dolazi do lopte i postiže treći gol na utakmici (3:0). Gosti su pokušavali da smanje prednost, ali nisu uspevali u tome.
Poslednji i najlepši pogodak postigao je Milivojević. On je sa nekih 30-tak metara šutirao i sjajno pogodio gol gostiju. Velika radost i ubedljiva pobeda ekipe Budućnosti.
Ariljci sada imaju četiri boda iz dve utakmice, dok Valjevci još uvek nemaju nijedan. U sledećem kolu, tim iz Arilja gostuje u Kraljevu, dok će ekipa Krušika dočekati Mladi Radnik.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad