Search
Close this search box.
fk_radan_lebane_zona_jug_2022
VREME ČITANJA: 1 min

Komšijski derbi Pusta Reka – Radan u 2. kolu Zone Jug

Samo jedan remi i četiri pobede gostiju u 1. kolu najbolja su najava uzbudljive sezone u Zoni Jug.
U subotu se igraju 3 zanimljive utakmice 2. kola.
Najviše uzbuđenja očekuje se u Bojniku gde je na programu komšijski derbi. Radan se mučio protiv Nebeskih Anđela i tek iz penala u 85. minutu stigao do pobede. Na drugoj strani Pusta Reka je u Leskovcu posle vođstva na poluvremenu (0:2) na kraju ostala bez bodova (4:2).
Kosanica posle sjajnog starta dočekuje Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja koje je razočaralo navijače startnim porazom na svom terenu u duelu sa Plantažom. U Bazi Jug Vojske Srbije kraj Vranja Nebeski Anđeli dočekuju Moravu iz Vladičinog Hana koja je u sezonu ušla sa šampionskim ambicijama.
U nedelju Svetlost posle pobede službenim rezultatom u 1. kolu u Vinarcu, dočekuje Plantažu. Ekipa iz Donjeg Stopana u Badnjevac putuje osokoljena osvajanjem sva tri boda u Gornjem Stopanju, pa je ovo utakmica koja s pravom privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala u ovom delu Srbije.
Domaćini su favoriti u utakmicama Žitorađa – Lugina i Mladost – Gracko. Neizvesnost se očekuje u Medveđi gde Jablanica dočekuje Alakince.
Zanimljv duel biće odigran u Velikom Trnovcu. FK Ternoci dočekuje doskorašnjeg srpskoligaša, leskovačku Slogu koja je u novu sezonu ušla sa ciljem da obezbedi ekspresan povratak u Srpsku ligu Istok.

Možda vas zanima

TABELA zone jug