Search
Close this search box.
AND_8934
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled kola – Srpska liga “Beograd”

U prvom kolu Srpske lige Beograd vidjen je dobar fudbal i nekoliko zanimljivih utakmica. Nedeljna utakmica izmedju Zvezdare i Zemuna donela je pomalo i iznenadjujući rezultat, ubedljivu pobedu domaćina.
Tri gola u mreži ekipe iz Gornje varoši je podatak za brigu gostujuće ekipe. U jednom od derbija u neizvesnom meču BASK je do pobede protiv BSK-a došao u nadoknadi vremena. Na Karaburmi OFK Beograd i Budućnost iz Dobanovaca su podelili bodove.
Bilo je nerešeno 1:1. Borac je u Lazarevcu minimalcem savladao Jedinstvo iz Surčina i pokazao da sa mladom ekipom može da očekuje dobre rezultate. Novajlija Sindjelić je na domaćem terenu uspešno startovao i pobedio Studentski grad.
Brodarac je opravdao ulogu favorita i u Bariču bio bolji od domaće Prve iskre. U Zemunelu Teleoptik je lakše nego što se očekivalo pobedio Radnički iz Obrenovca sa 3:1.
Najubedljiviju pobedu ostvario je još jedan novajlija Torlak. U gostima je deklasirao Ušće sa 4:0. Prvo kolo je donelo solidan broj golova. U nastavku očekujemo još više izbudjenja i nadamo se više golova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd