Search
Close this search box.
Čačani
VREME ČITANJA: 2 min

Čačani najbrojniji u timu kola

Čačani najbrojniji u timu kola. I ove sezone nastavljamo da biramo najboljih jedanaest odigranog kola Srpske lige “Zapad”.
U prvom kolu, priliku da se nađe u najboljih jedanaest, dobio je Stefan Ilić, golman Tutina. On je u duelu sa Takovom branio sjajno na golu Tutinaca i bio najzaslužniji što je mreža domaćih mirovala.
Na pozicijama štopera se nalaze Strahinja Pantić i Nikola Božović. Pantić je u ubedljivoj pobedi svoje ekipe nad Mladim Radnikom (3:0), sjajno odigrao i bio nepremostiva prepreka gostujućim igračima.
Božović je u jednoj jako dobroj utakmici, protiv favorizovanog FAP-a, bio stub odbrane Ariljaca. Bio je jedan od najboljih pojedinaca na utakmici, čime je zaslužio da se nađe u najboljih jedanaest.
Na poziciji levog beka, još jedan igrač Borca iz Čačka. Povratnik u redove Čačana, Veljko Mijailović odigrao je fantastičnu utakmicu. Bio je prisutan na svim delovima terena, pa se s pravom našao u timu kola.
Na desnom beku je Nikola Mirić, fudbaler pribojskog FAP-a. Mirić je briljirao po desnoj strani. Opasan je bio i u napadima svoje ekipe i delovao je jako dobro tokom cele utakmice.
Nemanja Milošević nastavio je sa dobrim igrama iz prošle sezone. Predvodnik svoje ekipe u već pomenutoj pobedi protiv Mladog Radnika (3:0). Dobru igru začinio je i pogotkom sa bele tačke. Čačani su sa Miloševićem postali najbrojniji u timu kola.

Čačani

Društvo Miloševiću u veznom redu pravi fudbaler Smedereva, Krsta Bojić. Bojić je delio lopte, kao na tacni, svojim fudbalerima, upošljavao ih i stvarao prilike za gol.
Na poziciji desnog krila je novajlija Poleta iz Ljubića, Petar Gavrović. Gavrović je odigrao jako dobar meč u pobedi Poleta nad Mačvom iz Bogatića (1:3). Zasvim zasluženo se našao u timu kola.
Levo krilo pripalo je ovog puta Enesu Dolovcu, fudbaleru Tutina. Iako Tutin nije uspeo da postigne pogodak, Dolovac je bio bez greške na ovoj utakmici. Pravio je velike probleme odbrani gostiju i bio najbliži postizanju gola.
Uroš Kojić i Gradimir Grujičić su u napadu ovog tima. Kojić nastavlja sa dobrim partijama. On je u čudesnoj pobedi Rađevca nad Budućnost Krušikom bio jedan od glavnih aktera utakmice, a takođe bio je i strelac izjednačujućeg pogotka.
Gradimir Grujičić je zonu zamenio Srpskom ligom, ali ga to nije omelo da nastavi da rešeta mreže rivala. Postigao je pogodak za svoju ekipu protiv Mačve i celu utakmicu odigrao praktično bez greške.
U sledećem kolu Srpske lige “Zapad”, očekujemo još dobrih utakmica, sa dosta golova. Ostanite uz naš portal i pratite sve vesti iz Srpskih liga i zona na jednom mestu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad