Search
Close this search box.
DSC_0427-1200x800
VREME ČITANJA: 1 min

Sinđelić u stilu svoga imena – junački

Sjajan povratnički debi u Srpsku ligu imali su fudbaleri Sinđelića. Dobrom i kvalitetnom igrom posebno u prvom delu savladali su ekipu Studentskog Grada.
Domaći su poveli u 27. minutu. Gol je delo defanzivnog veziste, novajlije iz Jedinstva iz Surčina, Nikole Mikića 1:0. Vrlo brzo Sinđelić je duplirao prednost. Četiri minuta kasnije bilo je 2:0. Bonus igrač Milan Kolarević, koji igra na poziciji levog krila, bio je strelac. Sa dva gola viška domaćin je otišao na odmor.
U drugom poluvremenu domaći su uspešno čuvali vođstvo, a gosti sve što su uspeli da urade je da smanje svoj zaostatak. Dvadesetogodišnji rezervni napadač Ljubomir Pavlović u 88. minutu zatresao je mrežu gola golmana Markovića. Ispostavilo se da je ovo konačan rezultat utakmice (2:1).
Sinđelić – Studentski grad 2:1
Strelci: 1:0 Mikić 27. minut, 2:0 Kolarević 31. minut, 2:1 Pavlović 88. minut,
Sudija: Ivan Gospavić, pomoćnici: Marko Majstorović i Milan Jeremić,
Žuti kartoni: Đurić, Milicanović, Kolarević (Sinđelić), Mladenović, Gavrilović, Pavlović (Studentski grad).
Sinđelić: Marković, Stošić, Milisavljević, Djurić, Milicanović, Radić, Kolarević (Stojanović), Mikić, Radman, Spasić, Ratković(Cakić).
Studentski grad: Bojović, Stokić (Šehapi), Lazarević, Mladenović, Lukić, Milanović, Janković (Šljukić), Kuzmanović, Dacić (Pavlović), Gavrilović, Stojanović (Stefanović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd