Search
Close this search box.
Stadion_FK_BASK-696x464
VREME ČITANJA: 2 min

Pobeda domaćih na BASK Areni

Derbi kraj Careve ćuprije je opravdao ulogu i doneo zanimljiv i kvalitetan fudbal. Viđeno je čak pet golova, a pobednik je rešen u nadoknadi vremena.
Domaći su poveli u 8. minutu pogotkom defanzivca Nikole Jovanovića. Igralo se zatim dugo bez pogotka sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena. Tada su Borčani uspeli da dodju do egala, a strelac je bio Luka Rančić jedan od najboljih mladih igrača lige (1:1). Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku je viđeno još više uzbuđenja. Novo vođstvo BASK-u doneo je rezervista Danijel  Avramović u 75. minutu. BSK do drugog izjednačenja stiže u 89. minutu. Pogodak je delo Aleksandra Vujovića 2:2.
Kada su svi očekivali da se meč  završi nerešeno, Nemanja Koštić se pobrinuo da bodovi ostanu domaćima. Bio je strelac u trećem minutu nadoknade za 3:2 i veliku radost igrača i navijača ekipe BASK-a.
BASK je na startu prvenstva s pravom pokazao da ima velike ambicije, dok je BSK sa ovakvom igrom uprkos porazu viđen u gornjoj polovini tabele.
BASK TEK-BSK 3:2
Strelci: 1:0 N.Jovanović 8. minut, 1:1 Rančić 45. minut, 2:1 Avramović 75. minut, 2:2 Vujović, 89. minut, 3:2 Koštić  90+3. minut.
Sudija: Petar Peković, pomoćnici: Nemanja Bratić i Milan Jeremić.
Žuti kartoni: Bjelanović, Karišik, N. Jovanović (BASK), Nakijevski, Manov (BSK).
BASK: Kašić, Bjelanović, Karišik, Nikola Jovanović, Andić (Milisavljević), Bibić (Avramović), Šljivić (Andrić), Dragićević (Pavlović), Đokić (Milošević), Ivan Jovanović, Koštić.
BSK: Guteša, Mitrović, Klještan (Jelić), Filip Gajić, Vujović, Nakijevski (Manov), Rančić (Nemanja Gajić), Avramovski, Nurović, Radinović (Milanović), Stanimirović (Stanković).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd