Search
Close this search box.
New Project (1)
VREME ČITANJA: 1 min

IMT nastavio niz, u Sremu bez pobednika

Odigrane su prve utakmice 3. kola Prve lige Srbije. IMT je slavio protiv Jedinstva (2:1), u Sremu bez pobednika (1:1).
Fudbaleri IMT-a su se namučili kako bi stigli do treće pobede u nizu. Savladali su Jedinstvo rezultatom 2:1, posle preokreta.
Gosti su poveli preko Avrića u 36. minutu (0:1). Nisu se Ubljani dugo radovali, jer je samo četiri minuta kasnije Kodžić izjednačio (1:1).
U 59. minutu, povratnik u redove IMT-a, Veljko Kijevčanin, postiže gol i postavlja konačan rezultat (2:1). IMT ima devet bodova iz prva tri kola, dok je Jedinstvo ostalo na četiri osvojena boda.
Na “Agropapuk” areni, fudbaleri Radničkog 1922 i Inđije, odigrali su nerešeno (1:1). Oba pogotka postignuta su u drugom delu igre.
Radnički je početkom meča bio bolji rival. Propustili su u prvih dvadesetak minuta i dve jako dobre šanse za gol.
Nakon toga fudbaleri Inđije su se malo probudili i krenuli da igraju bolje. Imali su sjajnu priliku preko Stojanovića, ali je lopta izbačena sa gol linije.
Prvi pogodak viđen je u 70. minutu kada je precizan iz slobodnog udarca bio Srbijanac. Inđija je povela i imala sve u svojim rukama.
Kada se činilo da će ceo plen otići u Inđiju, nisu tako mislili i domaći. Slobodan udarac iz jako dobre pozicije iskorišćava Milinković i postavlja konačan rezultat (1:1).
Radnički 1922 i Inđija imaju po dva boda. Ostaju u donjem delu tabele i čekaju na prvu pobedu u sezoni.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE