Search
Close this search box.
IMG_2896-800x445 (1)
VREME ČITANJA: 2 min

Šest novih klubova u ligi

Zonska liga Beograda startuje u subotu 13. avgusta. Ono što je bitno istaći je ta je u ligi čak šest novih klubova u odnosu na prošlu sezonu.
Ko će biti favorit za plasman u Srpsku ligu „Beograd“, a ko će se boriti za opstanak rano je govoriti. U svakom slučaju očekuje nas zanimljivo fudbalsko leto i naravno jesen.
U subotnjem prepodnevnom terminu očekuju nas dva meča. Oba se igraju od 11 časova. Na Dorćolu domači GSP Polet će ugostiti Napredak iz Medoševca.
Drugi duel je u Leštanama. Prošlosezonski član Srpske lige Leštane dočekuje ekipu Lokomotive. Kakve su ambicije doskorašnjeg srpskoligaša videćemo već posle par odigranih utakmica.
Popodnevni termin nam donosi utakmicu novajlije u ligi ekipe Barajeva, jednog od pobednika tri Prve Beogradske lige i ekipe Kosmaja iz Ralje.
Nedelja nam donosi još pet mečeva. Matine duel od 10 časova je u Žarkovu. Doskorašnji prvoligaš koji je zbog finansijskih problema otišao dve lige niže OFK Žarkovo je domaćin ekipi Sremčice.
Sat vremena kasnije Hajduk dočekuje ekipu OFK Mladenovca. Hajduk je novajlija u ligi, dok je Mladenovac prošlu sezonu završio na sedmom mestu.
Poslednja tri duela 1. kola se igraju od 17 časova. Zuce 2019 će ugostiti ekipu Komgrapa. Domaći tim je prošlo prvenstvo završio na četvrtom, a gosti na dvanaestom mestu tabele.
U Padinskoj Skeli se očekuje zanimljiv duel. Sastaju se domaći PKB i Crvena Zvezda iz Malog Mokrog Luga.
Prvak C grupe Prve Beogradske lige ekipa Boleča je domaćin ekipi Šušnjara. U prošloj sezoni ekipa se zvala Dimitrije Tucović i završila je kao drugoplasirana u B grupi Prve Beogadske lige. Oba tima su novi u zoni i videćemo kako će se snaći u rangu više.
Prvi deo sezone se završava 20. novembra. Biće oigran veliki broj utakmica, Nadamo se dobrom fudbalu i velikom broju golova.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone