Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Tim sezone Srpske lige “Zapad”

Odlukom vaših glasova izabran je tim sezone Srpske lige “Zapad” 2021/22.
Prethodnih dana na našem portalu imali ste priliku da glasate za najbolje pojedince na skoro svim pozicijama. 
Glasanje je završeno, a mi smo dobili najboljih jedanaest u protekloj sezoni: 

Tim sezone

Ovde možeš da “Tipuješ” ko je sledeći šampion Srpske lige “Zapad”.
Ujedno pogledaj i koji sve timovi učestvuju u ovoj ligi u sezoni 22/23.

Neki od pojedinaca su već bili izabrani, takođe odlukom vaših glasova.
Najboljim golmanom proglašen je Vladan Simić čime se automatski našao u najboljih jedanaest.
Takođe, Đorđe Kasalović i Igor Milanović, proglašeni su najboljim mladim, odnosno najboljim igračem. I oni su time obezbedili mesto u timu sezone. 
Pre početka glasanja za tim sezone znao se i drugi napadač. To je Bojan Gajić, koji je sezonu završio kao najbolji strelac. 
Štoperski tandem čine Alija Izberović i Borko Nikolić. Stubovi odbrane svoje ekipe, koji su se sasvim zasluženo našli u najboljih jedanaest protekle sezone. 
Na bekovskim pozicijama su dva igrača Jedinstva. To su Marko Rajović na levom i Nemanja Doderović na desnom beku. Prošle sezone su dominirali u Srpskoj ligi, a nadamo se da će isto to nastaviti i u Prvoj ligi Srbije.
Na sredini terena je već pomenuti Đorđe Kasalović, uz Dragana Jovanovića iz Budućnosti. Đorđe Kasalović iako mlad, bio je pravi stub ekipe iz Požege na sredini terena. O Draganu Jovanoviću je suvišno trošiti reči. Čovek koji je odigrao fantastičnu sezonu i praktično ostavio Budućnost u ligi. 
Na krilnim pozicijama su Dejan Đorđević i Veljko Plazinić. Đorđević je bio najbolji igrač Sloge iz Bajine Bašte u prethodnoj sezoni. Veljko Plazinić dugo godina poznato ime na Zapadu, još jednom je odigrao sjajnu sezonu i zasluženo se našao u timu sezone. 
I dva najisturenija igrača su Igor Milanović i Bojan Gajić. Iskusni igrači koji jako dobro poznaju ovu ligu. Milanović je odigrao i 150 utakmica u dresu Jedinstva, dok je Gajić odigrao perfektnu sezonu i postao najbolji strelac. 
Odlukom vaših glasova ovo je tim sezone Srpske lige “Zapad” 2021/22. Za manje od nedelju dana kreće nova sezona, sa dosta novih uzbuđenja i zanimljivosti. Ostanite uz naš portal.
 
 

 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Tim sezone Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE