Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac slavio u nadoknadi

Voždovac slavio u nadoknadi. Izuzetno nezanimljiva i po mnogima dosadna utakmica odigrana je na stadionu tržnog centra na Voždovcu.
U 4. minutu prvi korner za ekipu Voždovca. Otklanja opasnost Milisavljević. Imali su domaći veći posed, ali nisu uspevali da stignu do gola Kragujevčana. 10. minut prodor Vlajkovića po desnoj strani, ubačena lopta, ali golman domaćih dobro reaguje.
13. minut prvog poluvremena, Trifunović je imao jedan na jedan sa golmanom, postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Nakon jednog starta, Đuričić dobija udarac na sredini terena nakon kojeg nije mogao da nastavi meč. Njega je zamenio Japanac Sentoku.
20. minut beležimo šansu Stoiljkovića, koji je pokušao glavom, lopta je otišla pored gola. Samo minut nakon toga stopostotna šansa za domaće. Posle centaršuta Mijailović, lopta dolazi do Ivezića, koji na metar od gola glavom ne uspeva da savlada golmana gostiju. Bila je to sjajna intervencija golmana Radničkog.
Imali su i gosti dobru priliku nakon toga. Stoiljković je prošao po desnoj strani, ubacio loptu u šesnaesterac, ali nije bilo nikog na drugoj stativi. Na šesnaest minuta do kraja prvog poluvremena, Damnjanović je pokušao udarcem sa distance, lopta je otišla preko gola.
Najbolja prilika za goste u prvom poluvremenu. Mirić je ubacio loptu sa leve strane, Ubiparip se našao sam ispred gola domaćih, ali nije uspeo da ubaci loptu u gol. Trifunović je nakon toga odlično šutirao sa ivice šesnaesterca, Leković još jednom sjajno reaguje.
43. minut i prilika za goste da iz slobodnog udarca ugroze gol Krunića. Krajišnik je loše šutirao. Ubiparib je nakon toga imao sjajnu priliku da ugrozi gol Voždovca. Šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali Krunić dobro reaguje. I na drugoj strani beležimo udarac Sentokua sa ivice šesnaesterca, ali neprecizno. Nakon tog pokušaja sudija Nikolić je odsvirao kraj prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu je viđena borba i sve do poslednjeg minuta se činilo da će obe ekipe podeliti plen. Nisu tako mislili i domaći. Vujanović je posle ukupno 407 minuta postigao gol kojim je Voždovac slavio.
Foto: MN press

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac slavio u nadoknadi

Možda vas zanima

TABELA super lige