Search
Close this search box.
Odjekuju bombe na Zapadu
VREME ČITANJA: 2 min

Odjekuju bombe na Zapadu

Odjekuju bombe na Zapadu. U Srpskoj ligi “Zapad” iz dana u dan stižu nova pojačanja, i to kakva. 
Prva “bomba” je odjeknula iz Priboja. Pre nekih dvadesetak dana FK FAP, ozvaničio je dolazak Dejana Đenića. Iskusni napadač, superligaškog kalibra, kojeg ćemo od sledeće sezone gledati u Srpskoj ligi. Došao je iz Kolubare i tako postao jedno od najzvučnijih pojačanja u ovom prelaznom roku. 
Druga “bomba” pukla je u Tutinu. Na mesto šefa struke imenovan je Kenan Kolašinac. Dobro poznato fudbalsko lice Novog Pazara i cele Raške oblasti, preuzeće ekipu Tutina. Kolašinac je najveći deo karijere proveo u FK Novi Pazar, ali je takođe radio i u Ibru iz Rožaja, sjeničkoj Slogi i Polimlju iz Prijepolja, dok je u albanskoj Apoloniji iz Fiera bio pomoćni trener. 
Pa onda još jedno veliko pojačanje u Priboju. Dragan Jovanović, koji je dugo godina predvodio Budućnost iz Arilja kao kapiten, postao je novi igrač FAP-a. Više o tome pročitajte ovde. FAP se tu nije zaustavio, pa su Pribojci doveli još dva igrača. U Priboj su stigli Bojan Jelić i Ognjen Luković, obojica iz Javora.
Zatim je Smederevo predstavilo čak devet novih pojačanja. Novi čelni ljudi Smedereva imaju ambicije da se što pre klub domogne plasmana u Prvu ligu. Shodno tom cilju, uprava je u ovom prelaznom roku odradila odličan posao i dovela igrače, koji će predstavljati prava pojačanja za Smederevce. Više o tome pročitajte ovde
A onda je i Budućnost krenula sa svojim bombama. Prvo su Ariljci ozvaničili dolazak Igora Vučićevića. Vučićević je u svojoj karijeri nastupao za Sinđelić, Napredak, Trayal i Rad, odakle je i došao u Budućnost. On će predstavljati ozbiljno pojačanje za klub iz Arilja u novoj sezoni. 
Još jedno pojačanje je nakon toga stiglo u FAP. Nikola Mirić, fudbaler Vojvodine, pojačao je ekipu iz Priboja. Mirić je 2002. godište, igra na poziciji desnog beka, a prethodnu sezonu je proveo u Kabelu. Još jedno fantastično pojačanje u Priboju. 
I poslednja, ali najzvučnija “bomba” odjeknula je opet u Arilju. Prošlogodišnji U21 reprezentativac Srbije, igrač Mladosti iz Lučana, Nenad Perović, postao je novo pojačanje Budućnosti. Pre dve godine, jedan od najboljih mladih igrača u Superligi Srbije, u Budućnost dolazi na šestomesečnu pozajmicu. 
Odjekuju bombe na Zapadu, a mi očekujemo izuzetno uzbudljivu sezonu. Imaćemo prilike da gledamo igrače superligaškog kalibra u Srpskoj ligi “Zapad”. Biće ovo jedno pravo i borbeno prvenstvo, gde će osvajača titule odlučiti nijanse. 
 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Odjekuju bombe na Zapadu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE