Search
Close this search box.
Srpske lige
VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji pojedinci Srpske lige “Zapad” – sezona 2021/22

Glasanje za najbolje pojedince Srpske lige “Zapad” završeno je juče u 18:00. Vi ste u proteklih nedelju dana mogli da birate najboljeg: igrača, golmana, mladog igrača i trenera. Na osnovu konačnih rezultata, najbolji pojedinci Srpske lige “Zapad” za sezonu 2021/22 su:
– Igor Milanović, najbolji igrač
– Vladan Simić, najbolji golman
– Đorđe Kasalović, najbolji mladi igrač
– Igor Đurković, najbolji trener
Igor Milanović (Jedinstvo) – najbolji igrač

Srpske lige

Milanović je skoro celu svoju karijeru proveo u ekipi Jedinstva. U prvoj polusezoni ga nismo gledali u pravom svetlu, ali je onda u drugom delu zablistao. Odigrao je i 150 utakmica u dresu Jedinstva i sa svojih 27 godina postao prava legenda kluba. Odlukom vaših glasova, on je proglašen najboljim igračem Srpske lige “Zapad” za sezonu 2021/22. Čestitamo Igore.
Vladan Simić (Real) – najbolji golman

Srpske lige

Ekipa Reala je jedno od najvećih iznenađenja protekle sezone. Na njihovom golu istakao se mladi Vladan Simić. Momak koji ima samo 21 godinu. Branio je za mlađe selekcije Brodarca, a zatim je prešao u Tutin i kasnije u Slobodu iz Užica. Iz Slobode je kasnije prešao u Real gde je ostavio jako dobar utisak. Vi ste birali i izabrali da je Vladan Simić najbolji golman Srpske lige “Zapad” za sezonu 2021/22. Čestitamo.
Đorđe Kasalović (Sloga P) – najbolji mladi igrač

Srpske lige

Najbolji mladi igrač je Đorđe Kasalović. Momak rođen 2002. godine u Kosovskoj Mitrovici, ponikao u tamošnjoj Trepči odakle je i došao u ekipu iz Požege. Po godinama bonus igrač, ali na terenu stamen i čvrst na sredini terena. Bio je prava uzdanica trenera Milisavljevića i sasvim zasluženo je dobio epitet najboljeg mladog igrača. Čestitke Đorđe.
Igor Đurković (Mačva 1929) – najbolji trener

Srpske lige

Mačva iz Bogatića je odigrala jednu od najboljih sezona do sada. Umela je Mačva da namuči svakog, bila je tvrd protivnik svima. Sa veoma respektabilnom ekipom, šef struke Igor Đurković napravio je fantastičan rezultat. Oni su sezonu završili na 5. mestu odmah iza Borca. Sasvim zasluženo, Igor Đurković je vašim glasovima odneo epitet najboljeg trenera za sezonu 2021/22. Sve čestitke gospodinu Đurkoviću.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji pojedinci Srpske lige “Zapad” – sezona 2021/22

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE