Search
Close this search box.
Fudbalski klub FAP
VREME ČITANJA: 1 min

Ko će popuniti upražnjeno mesto u Srpskoj ligi “Zapad”?

Poslednji prvoligaš postao je FK Jedinstvo iz Uba, zauzevši mesto OFK Žarkovo, koje je odustalo od takmičenja. Posle odlaska Ubljana ostalo je upražnjeno mesto u Srpskoj ligi “Zapad”.
Kraljevačka Sloga se najviše približila opstanku u društvu srpskoligaša. Oni su završili prvi ispod crte. Kraljevčani imaju dve mogućnosti. Da administrativnim putem pronađu zakonsko rešenje za opstanak. Oni će pokušati da pravno ospore odluku drugostepenog organa, da se vrate oduzeti bodovi Budućnosti iz Arilija. Druga opcija je da zatraže da se to mesto popuni na aukciji.
Pored Sloge, na licitiranju mogu učestvovati i klubovi iz zona u nadležnosti FSRZS. Ozbiljan kandidat za to mesto je i ekipa Jošanice. Drugoplasirana ekipa Šumadijsko-raške zone, pokušaće da dobrom ponudom dođe do mesta srpskoligaša. Takođe, ne treba zaboraviti i Slobodu iz Čačka, kojoj su bodovi oduzeti za “zelenim stolom”. Kao jedan od kandidata pominje se i FAP iz Priboja.
Ko će popuniti upražnjeno mesto u Srpskoj ligi “Zapad” ostaje nam da vidimo u danima koji dolaze. Za sada je poznato ostalih petnaest članova, koji će pokušati da se domognu Prve lige Srbije. Sigurni smo da će FSRZS doneti ispravnu odluku i za novog srpskoligaša proglasiti tim, koji će najviše doprineti ovom rangu takmičenja.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Ko će popuniti upražnjeno mesto u Srpskoj ligi “Zapad”?

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE