Search
Close this search box.
Jedinstvo Stević u Kačarevu
VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo Stević u Kačarevu priredilo senzaciju

U Baražu za popunu Vojvođanske fudbalske lige grupa istok Jedinstvo Stević je posle poraza u Nakovu od Poleta sa 6:2 uspelo da slavi na domaćem terenu sa 4:0 i da se na taj način plasira u VFL Istok.
Poveli su domaći već u 11. minutu kada je Mladenović kada je sa nekih 25 metara šutirao i savladao Jelića. Domaći su u 35. minutu izveli dobru akciju posle koje je Lazanić duplirao prednost. Kada je Atanasov u 70. minuta doneeo prednost od 3:0, domaći navijači su verovali u senzaciju i zdušno su podrili svoj klub i bili su 12. igrač na terenu, Tim iz Kačareva je četvrti gol postigao u nadoknadi vremena. Lazanić je šutirao iskosa sa leve strane i matirao je golmana Jelića za veliko slavlje.
Kačarevo. Gledalaca: 500. Sudija: Kristijan Čapo (Subotica). Strelci: Mladenović u 11, Lazinica u 36. i 90+4, Atanasov u 70. minutu. Igrač utakmice: Lazinica.
Jedinstvo Stević: Dragović, Angelovski, Kljajić, Živaljević, I.Pešovski (Okuka), Novakov (Momčilović), S.Pešovski (Spaskovski), Balnožan (Šarenac), Atanasov, Lazinica, Mladenović.
Polet (N): Jelić, Nadlački, Feješ (Uzelac), Radlović, Draganov, Kočiš (Inđić), Babić, Bucalo, Marković, Zorić, Detari.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Jedinstvo Stević u Kačarevu priredilo senzaciju

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”