Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim poslednjeg 30. kola Srpske lige “Istok”

U poslednjem 30. kolu Srpske lige “Istok” najviše su pokazali fudbaleri Budućnosti iz Popovca koji su na svom terenu savladali Radnički iz Pirota rezultatom 4:2. Četvorica fudbalera Popovčana koji su zaslužili najviše ocene su golman Stevanović, iskusni desni bek Randjelović, levi bek Petrović i napadač Stojev.
Dvojicu predstavnika medju najboljih jedanaest ima sada i zvanični šampion Srpske lige “Istok” za ovu sezonu, ekipa Trajala. “Gumari” su slavili na svom terenu protiv Radničkog iz Svilajanca rezultatom 2:1, a najviše su pokazali napadač Golubović i štoper Punoševac.
“Ćurani” iz Jagodine su u poslednjem kolu savladali na svom terenu ekipu Brzog Broda sa 2:0, a najbolji na stadionu “pod Djurdjevim brdom” bili su Sukačev i Vasić.
Ekipa Pčinje pobedom nad Hajduk Veljkom na domaćem terenu direktno je izbacila Negotince u niži rang takmičenja (2:0), a svojom igrom izdvojili su se kod domaćih Mitić i Spasić.
I jedini predstavnik ekipe koja je u poslednjem kolu uspeda da obezbede opstanak, ekipa Meševa, medju najboljih jedanaest jeste štoper Pavlović.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok