Search
Close this search box.
Poslednje kolo
VREME ČITANJA: 1 min

Poslednje kolo bez rezultatskog značaja

Poslednje kolo u Srpskoj ligi “Beograd” nema veći rezultatski značaj obzirom da je sve rešeno, pa se mogu očekivati rasterećene i zanimljive utakmice.
U derbiju na Carevoj Ćupriji susret dve mlade ekipe. BASK će ugostiti ekipu Brodarca. U Zemunu domaćin je po položaju na tabeli apsolutni favorit protiv ekipe Zvezdare. Međutim poslednje je kolo pa je svašta moguće.
Duel dva tima iz sredine tabele je meč u Borči.  Devetoplasirani BSK i deseti Radnički Obrenovac imaju isti broj bodova po 39. U Lazarevcu se sastaju Borac i Ušće. To su dva tima koja su prva iznad crte ispadanja. Ali ne moraju da brinu nikakve brige pa mogu da igraju rasterećeno.
Na Karaburmi OFK Beograd je domaćin Studentskom gradu. Sve osim pobede romantičara bilo bi veliko iznenađenje. Imamo i duel dve ekipe koje su ispale iz lige. Biće to možda zagrevanje za sledeću sezonu i mečeve u Beogradskoj zoni.
U Velikim Crljenima TEK Sloga dočekuje Leštane. Komšijski derbi se igra u Zemunelu. Teleoptik će pokušati da pobedi čvrstu ekipu Jedinstva iz Surčina. Novi prvoligaš Radnički NB gostuje u Bariču. Domaćin Prva iskra neće biti gostoljubiva prema gostima a rezultat? Sve je moguće.

Poslednje kolo

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd