Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 29. kola Srpske lige “Istok”: Piroćanci dominiraju

Fudbaleri Radničkog iz Pirota deklasirali su na svom terenu goste iz Trgovišta rezultatom 7:0. Zato je Tim 29. kola obojen u njihove boje.
Viđena je prava rapsodija momaka u belim dresovima. Najistaknutiji bili su: golman Brkić, Mančić, Dojkić, napadač Radivojević. Naravno i Darko Stojanović koji je postigao čak četiri gola za zahuktale Piroćance.
“Hajduci” iz Negotina uspeli su da odole novom šampionu- ekipi Trajala. Na svom terenu su došli do jako bitnog boda u borbi za opstanak. Utakmica je završena rezultatom 0:0. Najbolji kod Negotinaca bili su: Puljecović, Petrović i Knežević. Najbolji kod “Gumara” bio je Pavlović koji je takodje našao svoje mesto medju najboljih jedanaest u ovom kolu.
Fudbaleri GFK Jagodine došli su do sva tri boda na gostovanju ekipi Jedinstva (1:2). Najbolji utisak kod “Ćurana” ostavio je Bogdanović.
I poslednji član najboljih u ovom kolu jeste igrač Budućnosti iz Popovca Stojev, koji je najviše pokazao u timu Popovčana u pobedi nad fenjerašem Slogom rezultatom 0:2.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok