Search
Close this search box.
putnik u niži rang
VREME ČITANJA: 1 min

Traži se drugi putnik u niži rang

Srpska liga Beograd kao i sve ostale lige ušla je u samu završnicu. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola. Za vikend se igra pretposlednje 29. kolo a do kraja ćemo saznati i ko je drugi putnik u niži rang
Najbolji tim ove sezone je Novobeogradski Radnički. Popularni „majstori“ će u derbiju kola ugostiti ekipu BASK. Ovaj susret se igra u subotu od 12h, dok su svi ostali na programu istog dana ali od 17 h.
Dva najzanimljivija duela se igraju izmedju Zvezdare i TEK Sloge i Studentskog grada i Borca iz Lazarevca. Borac ima četiri boda više u odnosu na Slogu i u velikoj predosti je u borbi za opstanak. Leštane koje je odavno ispalo će se od svojih navijača oprostiti u meču protiv Teleoptika.
OFK Beograd će gostovati ekipi Ušća. Romatičari su u prošlom kolu na domaćem terenu poraženi od Zvezdare i iskupljenje traže u ovoj utakmici. U Obrenovcu je na programu sudar dva tima koja su u prošlom kolu zabeležila istovetne pobede od 1:0.
Radnički u gostima, Zemun kod kuće. Derbi sredine tabele se igra u Surčinu. Jedinstvo će dočekati Prvu iskru iz Bariča. Sva tri znaka su u opticaju. Mlada ekipa Brodarca je blagi favorit protiv neugodne ekipe BSK-a iz Borče. Ovo bi mogao biti meč sa mnogo golova. Kakvi god budu rezultati uzbudjenja neće izostati.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd