Search
Close this search box.
Radnički u Prvoj ligi
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički u Prvoj ligi

Radnički u Prvoj ligi: dva kola pre kraja Radnički NB je obezbedio plasman u viši rang. U poslednjem susretu 28. kola Srpske lige Beograd, u prepodnevnom terminu, lider na tabeli Radnički je remizirao sa ekipom Jedinstva iz Surčina.
Sedam bodova viška u odnosu na Zemun su  i teoretski obezbedili promociju „Majstora“ kao novih prvoligaša. Kraj Careve ćuprije u duelu domaćeg BASK-a i BSK-a iz Borče bolji je bio domaćin. Rezultat je bio 3:1 uz dva gola Braunovića.
Na Karaburmi iznenadjenje. Zvezdara je pobedila domaći OFK Beograd sa 2:1. U jednom od derbija kola Zemun je savladao Brodarac sa 1:0 pogotkom Miloševića. Prava goleada u Bariču. Leštane je na poluvremenu vodilo sa 2:1, ali je Prva iskra preokrenula i sa 6:3 zabeležila pobedu.
Zanimljivo je da su za domaće svih 6 golova postigli različiti igrači. U Lazarevcu domaći Borac je minimalno poražen od Radničkog iz Obrenovca sa 1:0 TEK Sloga je u Velikim Creljenima takodje sa 1:0 pobedia ekipu Ušća. Partizanova filijala Teleoptik u Zemunelu nije uspeo da pobedi ekipu Studentskog grada.
Bilo je nerešeno 1:1. Ostala su još dva kola do kraja prvesntva. U ovoj grupi Srpske lige sve je pozbato. U viši rang će Novobeogradski Radnički, a  ligu napušta ekipa Leštana.

Radnički u Prvoj ligi

Radnički u Prvoj ligi

Radnički u Prvoj ligi

Radnički u Prvoj ligi

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd