Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled kompletnog 28. kola Srpske lige “Istok”

U nedelju su odigrana još dva susreta kojima je kompletirano 28. kolo Srpske lige “Istok”.

Pregled kompletnog 28. kola

Budućnost (P) – Vlasina 0:1
Tokom prvog poluvremena gosti su ostavili utisak da su bolji tim na terenu. Već u 10. minutu u prilici pred golom Popovčana našao se je Smiljković. Sa pet metara njegov udarac je uspeo da odbrani Stevanović. Igrao se je 20. minut kada je Stanković ušao u kazneni prostor domaćih. Oštro je šutirao ka golu, golman Popovčana je uspeo da zakači loptu ali ne i da je spreči da udje u gol i to je 0:1 za Vlasotinčane.
U drugom poluvremenu trgli su se domaći, zaigrali puno bolje, ali svoje prilike nisu iskoristili Stojev i Randjelović. U poslednjim minutima meča mogli su Popovčani do boda. Stamenković je dobro centrirao, glavom je tukao Randjelović ali golman gostiju Marković je uspeo da sačuva svoju mrežu.
Radnički (S) – Hajduk Veljko 2:1
Na stadionu “Bojača” pitanje pobednika odlučeno je već u prvom delu igre. Domaći su bolje otvorili utakmicu i već u 6. minutu Ilija Stojanović donosi prednost svojoj ekipi. Redjali su fudbaleri Radničkog prilike pred golom “Hajduka”. Jednu takvu je uspeo da iskoristi Danijel Zlatković u 23. minutu i savlada golmana gostiju Draškovića.
U drugom poluvremenu gosti su krenuli na sve ili ništa, i to im isplatilo. U 65. minutu su uspeli da smanje prednost domaćih na 2:1. Gol je postigao Rusić nakon centaršuta Kneževića. Do kraja utakmice bilo je prilika i pred jednim i pred drugim golom ali je rezultat ostao nepromenjen.

Pregled kompletnog 28. kola

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok