Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 3 min

Trepča slavila protiv Smedereva

Trepča slavila protiv Smedereva. Fudbaleri Trepče savladali su Smederevo rezultatom 2:1, što im je ujedno i prva pobeda u drugom delu sezone.
Stadion: FK “Bane” u Raški. Gledalaca: 100. Sudija: Vlade Đukanović (Čačak). Žuti kartoni: Vukašinović, Nikolić (Trepča), Marković (Smederevo)
Trepča: Vukašinović, Mašić, Božović, Nikolić, Kasalović, Stoiljković, Popović, Vujović, Milosavljević, Živić, Dančetović. Igrali su još: Ristić, Radojević, Rakić.
Smederevo: Dobrić, Panić, Blagojević, Nešović, Zličić, Marković, Vukadin, Radojević, Kilibarda, Bojić, Maksić. Igrali su još: Stanić, Luka.

Trepča slavila

Iako se ekipa iz Mitrovice oprostila od Srpske lige “Zapad”, najavljivali su iz tabora “zelenih” da se neće predati. Trepča je i u prethodnim utakmicama zadavala velike probleme favoritima, ali nisu uspevali da stignu do pobede. Ovoga puta su u tome uspeli i sasvim zasluženo slavili.

Trepča slavila

Kao što se i očekivalo gosti su od početka diktirali tempo i imali loptu u svojim nogama. Očekivalo se da će ekipa Smedereva posle dve sjajne pobede nad Borcem i Slogom (P), lako savladati Trepču. I sve je krenulo dobro. Gosti su rano poveli.
U 13. minutu, posle lepe akcije i slabije reakcije domaćih, Kilibarda postiže gol. Smederevo je povelo i činilo se da će i ovde lako trijumfovati. Međutim, nakon samo dva minuta Trepča preko Nikolića dolazi do izjednačenja. Nakon sjajnog centaršuta Dančetovića, štoper zelenih postiže gol glavom.
U tim trenucima smo gledali zaista dobru i sadržajnu utakmicu. Reklo bi se da su gosti imali malo veću inicijativu, ali su se i Mitrovčani držali jako dobro. U 28. minutu nakon kornera, odbijena lopta na koju naleće Živić, ali šutira preko gola. Bila je ovo odlična prilika za ekipu Trepče.
U 31. minutu nakon starta golmana Vukašinovića, Zličić pada i sudija svira penal za goste. Zličić šutira po sredini gola, ali Vukašinović odlično brani i ispravlja svoju grešku. Nakon jedne akcije Trepče, lopta dolazi do Živića koji još jednom fantastično šutira, ali golman gostiju brani. Imalo je Smederevo nekoliko polušansi nakon toga, ali ništa konkretno. 1:1 je glasio rezultat na poluvremenu.
U drugom poluvremenu gosti su prvi pripretili preko Kilibarde, ali bezopasno. Smederevci su i dalje napadali i bili opasniji po gol domaćih. Nakon toga jedna stopostotna šansa za Trepču. Posle dodavanja Popovića, Vujović izlazi jedan na jedan sa golmanom, međutim loše šutira i lopta prolazi pored gola. Nastavljala je Trepča da napada i bili su domaći sve bliži golu.
U 70. minutu, Dančetović šutira sa ivice šesnaesterca, ali golman gostiju se ponovo istakao fantastičnom odbranom. Imali su i gosti priliku nakon kornera. Vukadin je pokušao, ali lopta odlazi preko gola. U 75. minutu sjajan udarac Nešovića, sa nekih 16-17 metara, ali golman Vukašinović još jednom odlično reaguje. Zličić je nakon toga pokušao glavom, ali je lopta otišla pored gola.
Na drugoj strani, nakon toga, Milosavljević šutira, ali bila je to spora lopta, koju je golman Dobrić lako uhvatio. I onda odlučujući trenutak na utakmici. U 82. minutu, Radojević dodaje Ristiću, koji sjajno upošljava Milosavljevića, a on smešta loptu u mrežu. Trepča vodi 2:1. Pokušali su gosti da do kraja dođu barem do boda, ali nisu uspeli u tome i Trepča je slavila rezultatom 2:1.
Nakon utakmice, trener Trepče, gospodin Mile Vuletić govorio je za naš portal.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 3 min

Trepča slavila protiv Smedereva

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE