Search
Close this search box.
Remi u Staroj Pazovi
VREME ČITANJA: 1 min

Remi u Staroj Pazovi (Foto galerija)

Fudbaleri Jedinstva i zrenjaninskog Radničkog izborili su remi u Staroj Pazovi u 28. kolu, a rezultat je bio 2:2.  Poveli su domaćini već u drugom minutu utakmice posle kontra napada kapitena Danila Živanovića.
Izjednačio je Radnički u 55. minutu. Posle centaršuta Krstinića sa desne strane lopta se od prečke odbila u noge Petra Ilića koji je loptu sa nekoliko metara sproveo u mrežu. Zrenjaninci su rezultat preokrenuli u 65. minutu, kada je Milan Bačvanski posle opravdano dosuđenog penala iskoristio najstrožu kaznu. Konalan rezultat postavlja kapiten Jedinstva Danilo Živanović koji je odličnim šutem matirao golmana Lekića. Imale su ekipe još prilika za promenu rezultata, domaće je spasila stativa pred kraj meča, a goste odlične odbrane Lekića.
Bačvanski u duelu sa domaćim igračima
Radnički je ovim bodom veoma blizu opstanka, ukoliko pobede u poslednja dva kola Borac iz Sakula na domaćem terenu i OFK Kikindu u gostima opstanak je garantovan. Ekipa Jedinstva je posle ovog remija u teškoj situaciji i šanse za opstanak su minimalne.


Šarmantna doktorka ukazuje pomoć Krstiniću

Dvostruki strelac za domaćine Danilo Živanović

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Remi u Staroj Pazovi (Foto galerija)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina