Search
Close this search box.
Radnički NB pred promocijom
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički NB pred promocijom

Nakon osvajanja Kupa FS Beograda u sredu, pobedom nad ekipom Brodarca sa 2:1, sada je Radnički NB pred promocijom u viši rang takmičenja.
Novobeogradjani će u ponedeljak ugostiti Jedinstvo iz Surčina a za ulazak u Prvu ligu potreban im je bar bod u ovom susretu. Naravno, prvoplasirana ekipa lige će pred svojim navijačima ići na pobedu.
Kraj Careve ćuprije domaći BASK će u zanimljivom duelu ugostiti BSK iz Borče. Zemun je trku za ulazak u viši rang izgubio u poslednja tri kola. Brodarac je u sredu poražen u finalu Kupa Beograda. Upravo se ove dva tima sastaju u Gornjoj Varoši u duelu za vidanje rana.
U Lazarevcu Borac je domaćin Radničkom iz Obrenovca. Oba tima su u donjem delu tabele ali mogu da igraju rasterećeno. Još jedan velikan, OFK Beograd, nije uspeo da se plasira u Prvu ligu. Romantičari će na Karaburmi biti favoriti protiv neugodne Zvezdare.
U Velikim Creljenima TEK Sloga će pobedom nad Ušćem pokušati da i definitivno obezbedi opstanak u ligi. Na Zemunelu mladi i poletni Teleoptik je domaćin Studentskom Gradu. Očekuje nas nadamo se duel sa mnogo golova. U Bariču sve sem pobed Prve Iskre nad praktično otpisanim Leštanom bilo bi veliko iznenadjenje.
Iako nakon ovog kola ostaju još dva do kraja prvenstva, moguće je da će posle ovog sve biti poznato.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd