Search
Close this search box.
Na "Zapadu"
VREME ČITANJA: 2 min

Na “Zapadu” za vikend samo dve utakmice

Na “Zapadu” za vikend samo dve utakmice. Predstojećeg vikenda u Srpskoj ligi “Zapad” biće odigrane samo dve utakmice.
“Na osnovu medicinske dokumentacije o sprečenosti jedanaest igrača FK “Budućnost” Arilje da nastupe u sredu 18.05.2022. ODLAŽE SE prvenstvena utakmica 27. kola Srpske lige “Zapad”, FK “Budućnost” – GFK “Sloboda” za NEDELJU 22.05.2022. godine sa početkom od 17:00.”
“Radi održavanja regularnosti takmičenja prvenstvene utakmice 28. kola odigraće se u SREDU 25.05.2022. sa početkom u 17:00, dok će se prvenstvene utakmice 29. kola odigrati u NEDELJU 29.05.2022. sa početkom u 17:30, a poslednjeg 30. kola u SUBOTU 04.06.2022. godine sa početkom u 17:30.”
Ovako je glasilo obaveštenje FSRZS i njihovom odlukom ovog vikenda se neće igrati sve utakmice. Izuzetak je napravljen za utakmice TREPČA – SMEDEREVO i SLOGA (BB) – MAČVA 1929.
S’obzirom da ove dve utakmice ne mogu uticati na dalji ishod prvenstva, odlučeno je da se utakmice odigraju u subotu 21.05.2022.
Trepča će u Raški dočekati Smederevo. Ekipa Smedereva slavila je u još jednom derbiju i to ubedljivo 4:1. Smederevci su na svom stadionu bili bolji od ekipe Borca. Najveći problem ove ekipe jeste sigurno bilo to što su igrali bez kontinuiteta.
Ostaje žal što u formu nisu ušli ranije kada se odlučivalo o tituli. Trenutnom šestom pozicijom srpskoligaš sa Dunava ne može biti zadovoljan. S obzirom na potencijal igračkog kadra, organizovanost i dugu i bogatu tradiciju, sigurno su očekivali više.
Ekipa Trepče, pored velikih problema sa kojima se suočila ove sezone, može biti zadovoljna. Iako su prikovani za dno tabele, sa samo devet bodova, Mitrovčani su zaista bili tvrd orah svima. Mučili su se mnogi favoriti protiv njih.
Trepča je svojim mladim igračkim kadrom pokazala da ima perspektivu za dalje. Nadamo se da ćemo ih uskoro opet gledati u Srpskoj ligi.
Što se tiče utakmice u Bajinoj Bašti, tamo će Sloga dočekati Mačvu iz Bogatića. Biće ovo sigurno i derbi susret ovog kola. Dve izuzetno tvrde i dobre ekipe, boriće se za što više bodova na kraju sezone. Trenutno se nalaze na 7. , odnosno 5. poziciji.
Ekipa iz Bajine Bašte je ove sezone ušla u Srpsku ligu i pokazali su se kao pravo osveženje. Znali su oni da odigraju jako dobro i slave u vrlo teškim utakmicama. Ove sezone su, između ostalih, pobeđivali i Borac, Slobodu, Jedinstvo…
Mačva je i ove sezone igrala na jednom visokom nivou. Izgubili su samo tri utakmice na svom terenu i Bogatić se pokazao kao neosvojiva tvrđava za mnoge ekipe. Nalaze se na fantastičnom 5. mestu, a pobedom protiv Sloge mogu da odu i stepenik više.
Sve u svemu, gledaćemo dve zanimljive utakmice. Ljubitelji fudbala na “Zapadu” imaće prilike da prate ova dva susreta. U sredu nas već očekuju još zanimljivije utakmice. I dalje ne znamo ko ide u viši rang, a ko ispada. Ostanite uz naš portal.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Na “Zapadu” za vikend samo dve utakmice

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE