Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 27. kola Srpske lige “Istok”

Tim 27. kola Srpske lige “Istok” najviše predstavnika broji iz GFK Jagodine.
“Ćurani” su slavili na gostovanju u Resavici protiv ekipe Rembasa rezultatom 0:2. Ne smemo zaboraviti da su meč počeli sa čak šest bonus igrača u startnih jedanaest. Najbolji na terenu u Resavici bili su: Filip Jorgovanović, Djordje Djordjević i Nikša Vujičić.
Dvojica fudbalera u timu kola dolaze iz pirotskog Radničkog. Piroćanci su na stadionu kraj Nišave dočekali još jedan Radnički, ali iz Svilajnca. Utakmica je završena rezultatom 1:1. Najbolji kod “belih” bili su: Nemanja Mančić i Bojan Dojkić.
Vlasina iz Vlasotinca takodje ima dvojicu medju jedanaest najboljih u ovom kolu. Vlasotinčani su slavili na svom terenu protiv Pčinje iz Trgovišta rezultatom 3:1. Zapažene partije pružili su: mladi Vanja Pekić i posebno Lazar Marković, koji je postigao gol i podelio dve asistencije na ovom susretu.
Ekipa Brzog Broda je u 27. kolu Srpske lige “Istok” dočekala na svom terenu drugoplasirani tim na tabeli, Budućnost iz Popovca. U malom gradskom derbiju na kraju su slavili Brzobrodjani rezultatom 1:0. Najbolji kod domaćih bili su: golman Damjan Komljenac i Nikola Dinić.
Medju najboljih jedanaest svoje mesto našao je i Predrag Pavlović iz Trajala i Aleksandar Trajković iz ekipe Hajduk Veljka.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok