Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

“Hajduci” na korak od opstanka nakon 27. kola na “Istoku”

Nakon kompletiranog 27. kola Srpske lige “Istok” polako se može naslutiti ko će ispasti u niži rang takmičenja, a ko će sačuvati status Srpskoligaša. “Hajduci” na korak od opstanka.
Hajduk Veljko – Meševo 3:2
U direktnom duelu timova koji se bore za opstanak u Srpkoj ligi “Istok” čini se da su Negotinci pobedom napravili ključni korak ka opstanku u ligi. Gosti su bolje otvorili utakmicu, kao rezultat toga prvi su došli u vodjstvo golom koji je postigao Miloš Nikolić u 20. minutu.
U drugom poluvremenu drugačija situacija. Domaći igrači su preueli konce igre u svojim nogama. Za 15 minuta napravili su totalni preokret. Golovima Aleksandra Trajkovića u 52. minutu, Petra Aksentijevića u 60. minutu i rezerviste Marka Milovanovića u 66. minutu stigli do 3:1.Fudbaleri Meševa su uspeli golom u 89. minutu, koji je postigao Strahinja Živić, da dodju do neizvesne završnice. Više od toga ipak nisu mogli. Ekipu Meševa očekuje velika borba da do kraja šampionata uspe da obezbedi opstanak.

"Hajduci" na korak od opstanka

Rembas – GFK Jagodina 0:2
Imali su priliku fudbaleri iz Resavice da pobedom nad “Ćuranima” na svom terenu dodju do veoma važna tri boda u borbi za opstanak. Nisu u tome uspeli. Došli su gosti iz Jagodine u podmladjenom sastavu u Resavicu. Čak šestorica bonus igrača je počelo ovaj susret. Uspeli su da tri boda ponesu kući. Prvi gol za Jagodince postigao je najbolji igrač na ovom susretu, mladi Filip Jorgovanović, u 45. minutu.
Sudbinu fudbalerima Rembasa zapečatio je Kristijan Živković u 61. minutu i tako značajno umanjio njihove šanse da izbore opstanak. U narednom kolu Resavci će gostovati ekipi Meševa. U, verovetno direktnom duelu,  će se odlučiti ko će od ova dva tima izvaditi kartu za niži rang takmičenja.

"Hajduci" na korak od opstanka

"Hajduci" na korak od opstanka

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok