Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Trajal je šampion Srpske lige “Istok” – Iz Leskovca u Prvu ligu (FOTO/VIDEO)

Ono što su zacrtali na početku sezone, fudbaleri Trajala su ostvarili u ovom kolu na gostovanju Slogi iz Leskovca. Sigurna pobeda “Gumara” rezultatom 0:2 bila im je dovoljna da se okite naslovom šampiona i trasiraju put u Prvu ligu Srbije naredne sezone.  Trajal je šampion.

Trajal je šampion

Sloga Leskovac – Trajal 0:2
Od samog početka utakmice razlika u klasi je bila očigledna. Kruševljani su preuzeli inicijativu od prvog minuta i već u 11. je stajalo na semaforu 0:1 za nove šampione Srpske lige Istok.  Strelac prvog gola bio je mladi Ognjen Jović. Nakon samo 10 minuta novi gol u mreži domaćih, gol je postigao Predrag Pavlović, igrao se 20. minut. I onda su gosti “stali” na loptu i mirno priveli prvo poluvreme kraju. U nastavku utakmice trener domaćih Djordjević izvršio je pet izmena ali do promene rezultata nije došlo.
Trajal je šampion
Nakon obezbedjene titule, tri kola pre kraja šampionata, “Gumari” su to znali da proslave sa svojim navijačima pri povratku u Kruševac, a slavlje je počelo još u autobusu i trajalo je do duboko u noć.
 
Jedinstvo (P) – GFK Dubočica 1:1
U drugoj utakmici subotnjeg programa na gradskom stadionu u Paraćinu sastali su se domaće Jedinstvo i GFK Dubočica. Oba tima se nalaze u sredini tabele u mirnoj luci. Utakmica je završena remijem a golove su postigli Marko Radovanović (Jedinstvo) i Filip Miljković (Dubočica).

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok