Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 27. kola Srpske lige “Zapad”

Najava 27. kola Srpske lige “Zapad”. Pred nama je i 27. kolo Srpske lige “Zapad”. Približavamo se kraju prvenstva i zaista nas očekuje uzbudljiva borba kako za opstanak tako i za titulu. Pored otpisane Trepče i RSK-a, traži se treći kandidat za odlazak u zonu. Pod uslovom da Zlatibor zadrži status prvoligaša.

Prva utakmica 27. kola odigrana je juče u Bogatiću i prema očekivanju slavila je Mačva 1929 protiv poslednje Trepče (2:0). Više o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
Derbi se igra u Smederevu, gde će gostovati ekipa Borca. Obe ekipe se nalaze u uzlaznoj formi. Ove dve ekipe su izgubile i teoretske šanse za plasman u viši rang. Cilj do kraja ove sezone biće osvajanje što većeg broja bodova.
Vodeća Sloga odlazi na nezgodno gostovanje Realu u Podunavcima. Real je par puta ove sezone uspeo da iznenadi favorite, pa će gosti morati da budu maksimalno fokusirani. Real je u lošoj seriji. U pet mečeva osvojili su samo jedan bod. Lider ne postiže rezultate na strani u skladu sa svojim renomeom (pet poraza). U nastavku prvenstva osvojili su 24 boda, dovoljno da zadrže prednost od dva boda ispred Užičana.
Kraljevačku Slogu od ispadanja može samo čudo da spasi. Rasterećeni Požarevljani im dolaze u goste. Teško je reći ko je favorit. Sigurno da Sloga više želi pobedu. Da li ćemo Slogu sledeće sezone gledati u ovom rangu, ostaje nam da vidimo.
Budućnost zahvaljujući uspešnoj prolećnoj seriji vodi obećavajuću borbu za opstanak. Gost nema izbora u trci za naslov i moraju pobeđivati do kraja i nadati se kiksu Sloge. Sve osim pobede Slobode bi bilo veliko iznenađenje na ovoj utakmici.
Ostali parovi 27. kola Srpske lige “Zapad” :
Jedinstvo – Sušica
Rađevac – Takovo
RSK – Sloga BB

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Najava 27. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE