Search
Close this search box.
Mačva 1929
VREME ČITANJA: 2 min

Mačva 1929 rutinski protiv Trepče

Mačva 1929 rutinski protiv Trepče. Ekipa Mačve 1929 slavila je u prvom meču 27. kola Srpske lige “Zapad” na svom terenu protiv Trepče rezultatom 2:0.
Stadion: Gradski stadion u Bogatiću. Gledalaca: 200. Sudija: Aleksandar Stanković (Kostolac). Žuti kartoni: Đorđe Jerotić (Mačva 1929), Ilija Božović, Luka Popović (Trepča).
Mačva 1929: Jović, Milutinović, Puzić, Tomić, Obradović, Mirković, Kosović, Isaković, Jerotić, Popović, Drezgić. Igrali su još: Simić, Damnjanović, Erdevički, Andrić, Čolić.
Trepča: Vukašinović, Mašić, Božović, Nikolić, Stoiljković, Popović, Milosavljević, Živić, Baščarević, Rakić, Jevtić. Igrali su još: Vujović, Pešić, Stefanović.

Mačva 1929

Fudbaleri Mačve 1929 savladali su ekipu Trepče rezultatom 2:0. Zbog radova na terenu u Bogatiću, ova utakmica nije igrana za vikend, već danas.
Mačva 1929 je bila bolji rival. Domaći su od samog starta imali loptu u nogama, stvarali prilike i na kraju uspeli da ostvare sigurnu pobedu.
Do prvog pogotka čekalo se sve do 42. minuta kada je loptu u mrežu smestio mladi Jerotić. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.
U drugom poluvremenu je Trepča pokazala dosta bolju igru i za nijansu bila bolji rival. Ali su i domaći stvarali šanse. Na drugi gol domaći su čekali sve do 81. minuta. Nakon jedne akcije, Isaković postiže pogodak i postavlja konačan rezultat na utakmici.
Ekipa iz Bogatića je ove sezone zaista pokazala jako dobru igru. Navikli smo od tima iz Bogatića da su uvek u vrhu, što je slučaj i ove godine. Mačva 1929 je jedna jako neugodna ekipa.
Što se Trepče tiče, ekipa iz Mitrovice je praktično cele godine gost. Zbog dobro poznatih razloga, Mitrovčani svoje utakmice ne igraju na stadionu u svom gradu.
Takođe ove godine došlo je i do promene rukovodstva. Klub je u jednom trenutku doveden pred gašenje, tako da i ne čudi mnogo ova pozicija.
Od sledeće sezone jedne gledamo u zoni, dok će drugi i dalje biti tvrd orah svima na “Zapadu”.
Mačva 1929 u narednom kolu gostuje u Bajinoj Bašti, dok će Trepča dočekati Smederevo 1924.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Mačva 1929 rutinski protiv Trepče

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE