Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Trajal jedna pobeda deli od titule – Pregled 26. kola Srpske lige “Istok”

U nedeljnom terminu, fudbaleri Trajala iz Kruševca uspeli su da savladaju na svom terenu ekipu Vlasine rezultatom 2:0. Sada Trajal jedna pobeda deli od osvajanja titule u sezoni 2021/22 u Srpskoj ligi “Istok”.
Trajal – Vlasina 2:0
Slaviće se titula u Kruševcu! Nakon pobede nad Vlasinom u 26. kolu, u narednoj rudni takmičenja “Gumari” gostuju fenjerašu Slogi iz Leskovca i zaista čudo treba da se dogodi da fudbaleri žuto – crnih ne proslave osvajanje naslova šampiona naredne subote u Leskovcu.
U susretu sa Vlasinom od samog starta meča, domaći igrači su krenuli sa neprestanim napadima na gol gostiju iz Vlasotinca. Pre postignutog pogotka, napadač domaćih Golubović, je mogao dva puta da se upiše u listu strelaca ali je šutirao u golmana Vlasine Markovića.
U 30. minutu golman gostiju Marković je izleteo iz šesnaesterca u nameri da spreči igrača domaćih da dodje do lopte, udario je istu glavom medjutim ona je pala na nogu Goluboviću koji je uspeo da ga lobuje sa trideset metara od gola.
Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata. U drugom poluvremenu iako su Kruševljani diktirali tempo, u 58. minutu štoper Punoševac je oborio Petrova u svom šesnaestercu i za sudiju Vukadinovića nije bilo dileme, pokazao je na belu tačku.
Odgovornost je preuzeo Vlajković ali je golman Jordanov uspeo da odbrani njegov šut. U 77. minutu odlična prilika za goste, Nikolić sam izlazi ispred Jordanova koji uspeva da oktloni opasnost.
Kako to obično biva, usledila je kazna za promašaje Vlasotinčana. U 83. minutu Jović je probio po levoj strani, uposlio Nikolića koji šalje loptu u mrežu i postavlja konačnih 2:0 za “Gumare.
Trajal jedna pobeda deli
Rezultati ostalih utakmica 26. kola:
Subota
Meševo – GFK Jagodina 3:0
GFK Dubočica – Timočanin 2:1
Pčinja – OFK Brzi Brod 5:2
Nedelja
Budućnost (P) – Jedinstvo (P) 1:1
Radnički (S) – Sloga 4:0
Hajduk Veljko – Radnički (P) 1:2

Trajal jedna pobeda deli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok